Bıçak Haberleri

bıçak haberleri ve güncel bıçak gelişmeleri, bıçak ile ilgili tüm video, bıçak fotoğrafları ve bıçak haberleri Genç Gazete sitemizde


Astroloji-Rüya

Rüyada bıçak görmek ne demek? İhya'dan Diyanet'e, Molla Cami'den Nablusi'ye kadar farklı yorumlarla Dini Rüya tabirlerini paylaşıyoruz.

Bursa

Uzun süredir konuşmadığı kızıyla yeniden bir araya gelmek isteyen bir anne, tartışmanın büyümesi üzerine kızını bıçakladı.

Asayiş

İstanbul Beşiktaş'ta, elektrikli scooter üzerindeki genç, motosikletli gaspçıların bıçaklı tehdidi altında telefonunu ve parasını kaptırdı.

Yaşam

Kağıthane'de bir kadın, evde eşi tarafından darp edildikten sonra mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla kocasını sokak ortasında göğsünden bıçakladı.

Asayiş

Psikolojik rahatsızlığı bulunan vatandaş 4 katlı binanın 2. katının penceresinde elinde bıçak ile polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Bursa

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde İnegöl çarşısında bıçakçılarda yoğunluk başladı.

Asayiş

Antalya’da halk otobüsünde kart basmayan şahıs, ekmek bıçağıyla şoföre ve yolculara dehşeti yaşattı.

3.Sayfa

Bursa’da 59 yaşındaki adam, evinde vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

3.Sayfa

İzmir’in Konak ilçesinde üzerinde bir kişi boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

3.Sayfa

Uzaklaştırma kararı olan bir kişi, ailesinin yaşadığı apartmanın önüne gelerek elinde bıçakla korku dolu anlar yaşattı.

Gündem

Marmaris’te dün gece sokak ortasında meydana gelen bir kişinin ağır yaralandığı bıçaklı kavganın zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Spor

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’un taraftarlarını taşıyan otobüslerde bıçak, çakı ve falçata gibi...