Dehşet dolu anlar güvenlik kameralarına yansırken, kadın aynı zamanda kocasının aracının lastiklerini de bıçakladı. Esnafın güçlükle müdahale ettiği olay sonrası, kadın hastanede tedavi edildikten sonra gözaltına alındı.

Kavga Başladı: Eşini Darp Etme ve Bıçaklama

Olay, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Kağıthane Şirintepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Abdülhamit Y. (26) ile eşi Nuray Y. (25) arasında uzun süredir şiddetli geçimsizlik vardı.

Olayın yaşandığı gün, ikili evlerinde birbirlerini aldatma iddiasıyla tartışmaya başladılar. Tartışma hızla büyüdü ve Abdülhamit Y., eşini darp etmeye başladı. Kavga daha da şiddetlendi ve Abdülhamit Y., eşini bıçakla kolundan yaraladı.

bicaklama (2)

Sokak Ortasında Kanlı Hesaplaşma

Kanlar içinde kalan kadın, aldığı yaranın etkisiyle sinir krizi geçirerek mutfaktan ekmek bıçağı alarak eşi peşinden koştu. Öfke dolu bir şekilde kocasını sokak ortasında göğsünden bıçaklayarak yere düşürdü. Kadın, ardından kocasının aracının lastiklerini de bıçakladı. Ancak bu sırada çevredeki esnaf olaya müdahale etti ve elindeki bıçağı alarak kadını sakinleştirmeye çalıştı.

"Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu "Çilek Abla" daha önce hiç çilek tatmamış çocukları çilekle buluşturdu

bicaklama (3)

Esnafın Müdahalesi ve Kaçış

Yaralı koca yere yığıldığında, eşi Nuray Y. bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar olayı hemen bildirerek sağlık ve polis ekiplerini çağırdılar. Sağlık ekibi, Abdülhamit Y.'yi Sarıyer Seyrantepe'deki Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürerek tedavi altına aldı. Adamın hayati tehlikesi olmadığı bildirilirken, kadının da tedavi için hastaneye gittiği öğrenildi.

bicaklama (4)

Kadın Gözaltına Alındı

Olayla ilgili çalışma başlatan Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri, eşini bıçaklayan Nuray Y.'yi tedavisinin ardından gözaltına aldı. Evde yapılan aramada olayda kullanılan bıçak da ele geçirildi. Nuray Y., ifadesinde, eşinin kendisini darp ettiğini, sol kolundan yaraladığını ve ardından sokakta kavganın devam ettiğini söyledi.

Serbest Bırakıldılar ve Geçmiş Kayıtlar Ortaya Çıktı

Eşini kasıtlı olarak yaraladığını itiraf eden kadın, "kasten yaralama" suçundan adli işlem gördü. İşlemleri tamamlanan kadın, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Öte yandan, eşi Abdülhamit Y.'nin daha önce "mala zarar verme," "kişilerin huzur ve sukununu bozma" ve "taksirle yaralama" suçlarından kaydının bulunduğu ortaya çıktı.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR