Bu unutulmaz düğün, son yılların en yoğun katılımlı etkinliklerinden biriydi ve Türkiye'nin yanı sıra farklı ülkelerden katılımcıları ağırladı.

para dugun (5)

Dünya Evine Giren Onur ve Havin

Van'da gerçekleşen bu özel düğün, Bayram ailesinin mutlu günlerinden birini daha işaret ediyor. Cemal Bayram'ın oğlu Onur Bayram, Gıravi aşiretinden Faik Şen'in kızı Havin Şen ile dünya evine girdi. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi, bu büyük düğünün mekanı oldu ve düğün töreni Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen konukları ağırladı.

para dugun (6)

Yoğun Katılım ve Görkemli Takı Töreni

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı düğünde, aşiret liderleri, kanaat önderleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve iş adamları gibi birçok önemli isim hazır bulundu. Düğünün en dikkat çeken anlarından biri, takı töreniydi. Bu görkemli törende damada tam 10 milyon 150 bin TL nakit para verildi ve gelin kilolarca altın takılarak son yılların en göz alıcı düğünü olarak hafızalarda kaldı.

para dugun (4)

Filistin de Yaşananlardan Dolayı Sade Bir Düğün Yaptık

Düğünün bir konuşmasında, Vanlı iş adamı Veysel Ürüm, beklenmedik bir şekilde yüksek katılımın gerçekleştiğini belirterek, "İsrail'in Filistin'e yönelik yaptığı katliamlar nedeniyle sade bir düğün yapmak zorunda kaldık. 8 bin kişiyi bekliyorduk, ancak 10 bine yakın kişi katıldı. Altınlar hariç, düğünümüzde toplamda 10 milyon 150 bin TL nakit para toplandı. 2023 yılı ve öncesinin rekorunu kırdık. Final havasında unutulmaz bir düğün yaşadık. Gelin ve damada bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

para dugun (3)

Damadın Babası Katılımcılara Teşekkür Etti

Damadın babası Cemal Bayram da düğüne gelen ilgi ve teveccühün kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Düğünümüze Amerika'dan, Fransa'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan, İran'dan, Irak'tan, Suriye'den ve Yunanistan'dan gelenler oldu. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca ulaşamadığım arkadaş ve dostlarım var. Belki adres değişikliği, belki yoğunluktan dolayı ulaşamamış olabilirler. Ben onların üzüntüsünü yaşıyorum. Şimdiden hepsinden özür diliyorum" şeklinde konuştu.

para dugun (2)

Bayram ailesi, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları nedeniyle düğünlerinde fazla coşku olmadığını vurgulayarak, içlerinin kan ağladığını ifade etti.

Yeşilay kamp liderlerini arıyor Yeşilay kamp liderlerini arıyor

para dugun (1)

Van, Düğün, Altın, Nakit Para, Bayram Ailesi, Filistin

Editör: AYHAN BAYRAKTAR