OTEL BOŞ

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan boş otelde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevler kısa sürede yayılan ve 17 katlı binanın üst katlarını sararken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda ekip yangına müdahale ediyor.

AW016784_01

TADİLATTA İMİŞ

Ekipler yangının söndürülmesi için çalışmalarını söndürüyor.

Yanan 17 katlı binanın eskiden otel olarak kullanıldığı ve 10 yıldır faaliyette olmadığı, tadilatta olduğu öğrenildi.

AW016829_01

PETROL İSTASYONUNA SIÇRAYABİLİR

Yangın söndürme çalışmaları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlı 15 itfaiye aracı ve 45 itfaiye personeli ile aralıksız sürerken yangının otelin hemen yanında bulunan petrol istasyonuna sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor.

AW016829_02
İtfaiye ekipleri, 5 müdahale aracı ile petrol istasyonunda önlem maksatlı sulama çalışması yaparken, petrol istasyonu ve çevresi de tedbir maksatlı boşaltılarak geniş güvenlik önlemleri alındı.

AW016829_03

Ayının saldırısına uğrayan 1 kişi yaralandı Ayının saldırısına uğrayan 1 kişi yaralandı

DRON GÖRÜNTÜSÜ

AW016838_01

Yanan otel dron ile havadan görüntülendi

AW016838_02

5 SAATLİK ÇALIŞMAYLA KONTROL ALTINA ALINDI
Olay yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, 15 itfaiye aracı ve 45 itfaiye personelinin yaklaşık 5 saat süren çalışmasının ardından güçlükle kontrol altına alındı. Yangının çıktığı oteldeki soğutma çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

Otelin yanındaki petrol istasyonunda önlem devam ediyor
Öte yandan yangının sıçrama ihtimaline karşı otelin hemen yanında bulunan petrol istasyonunda itfaiye ekiplerince önlem alındı. Ekiplerin petrol istasyonunda tedbir amaçlı bekleyişi devam ediyor.

Kaynak: