Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen yangın, çevre ilçeleri etkileyen büyük bir olay haline geldi.

Asayiş

Beyoğlu ilçesindeki bir olay, park halindeki bir minibüste başlayan yangının etkisiyle 4 aracın alev alev yanmasıyla sonuçlandı.

Dünya

Almanya'da 4 katlı binada çıkan yangında 2’si çocuk olmak üzere 4 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi Suyolu Caddesi'nde, iki katlı ahşap bir binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Bursa

Mudanya'da bulunan bir balıkçı restoranında yaşanan yangın, hem işletme sahiplerini hem de yerel halkı endişeye sürükledi.

Asayiş

Adana Organize Sanayi Bölgesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Asayiş

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde 3 katlı binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde büyük çapta hasar meydana geldi.

Bursa

Bursa'da henüz sebebi belirlenemeyen bir kaza sonucu devrilen tır dorsesi alev aldı, ve bu anlar dron ile havadan görüntülendi.

İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi'nde park halinde bulunan bir otomobilin motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı.

Bursa

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan palet fabrikasında yangın çıktı. Dizili haldeki tutuşan paletler itfaiye ekiplerince söndürülürken, yangına müdahale eden bir işçi...

Gündem

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kazdağları eteklerinde bulunan bir zeytin bahçesinde çıkan yangın, hızla yayılarak ormanlık alana sıçradı.

Asayiş

Avcılar’da 4 katlı tekstil imalathanesinde çıkan yangın büyüyerek tüm binayı sardı.