Bursa Süper Amatör küme play-off'larının ikinci haftası, Bayram sonrası oynanan karşılaşmalarla devam etti. Bu hafta, futbolseverlerin beklentilerini tam olarak karşılayamayan maçlar ve sürpriz sonuçlar dikkat çekti. İznikspor ve Fethiye İdman Yurdu, beklentileri karşılayarak ilk iki sırayı paylaşırken, diğer takımların performansı ise beklenenin altında kaldı.

İznikspor ve Fethiye İdman Yurdu 1 galibiyet ve 1 beraberlik ile 4 puan toplayarak ilk iki sırada yer aldı.

Bursa Süper Amatör Küme Play-off Kuraları Çekiliyor Bursa Süper Amatör Küme Play-off Kuraları Çekiliyor

Favori gösterilen takımlardan İznikspor ve Fethiye İdman Yurdu, aldıkları sonuçlarla liderlik koltuğunu koruyorlar. İznikspor, özellikle Şükraniyespor'u ilk maçta farklı mağlup ettikten sonra, Orhaniyespor ile oynadığı maçta istikrarlı bir performans sergileyerek puan kaybı yaşamadı. Fethiye İdman Yurdu ise, Karadeniz Güvenspor ile golsüz berabere kaldıktan sonra Alanyurtspor maçında erken bulduğu golle galibiyete ulaştı.

Diğer yandan, Alanyurtspor ve Şükraniyespor beklenenin altında bir performans sergileyerek hayal kırıklığı yarattılar. Alanyurtspor'un play-off'lardaki düşüşü, özellikle gruptaki başarılı performansından sonra dikkat çekici. Şükraniyespor ise ilk iki maçta aldığı mağlubiyetlerle zor durumda kaldı.

Play-off'lara sürpriz sonuçlarla başlayan Karadeniz Güvenspor ve Orhaniyespor ise, gösterdikleri mücadeleci futbol ile dikkat çektiler. Karadeniz Güvenspor, özellikle 10 kişi kaldığı Alanyurtspor maçında sergilediği dirençle beraberliği kurtarırken, Orhaniyespor da favori takımlar karşısında aldığı puanlarla sürpriz yapmaya devam ediyor.

Önümüzdeki hafta, İznikspor'un Karadeniz Güvenspor ile, Alanyurtspor'un ise Fethiye İdman Yurdu ile yapacağı maçlar büyük önem taşıyor. Şükraniyespor için Orhaniyespor ile yapılacak karşılaşma, "ya tamam ya devam" niteliğinde olacak. Bu maçlar, play-off yarışının seyrini önemli ölçüde değiştirebilir.

Kaynak: Haber Merkezi