Süper Amatör ligde gruplarında Play OFF’lara katılmaya hak kazanan Karadeniz Güven ve Orhaniyespor hafta sonu Play OFF müsabakası 4. Hafta maçında Kurtuluş Sahasında karşılaşacak.

İki takımdan hangisi olursa olsun son 2 maçı kazanması durumunda büyük olasılıkla Bölgesel Amatör lige yükselecek olması maçın önemini daha da arttırıyor. Hafta sonu oynanacak müsabaka öncesi 2 kulüp başkanından dostluk mesajı verildi.

Whatsapp Image 2024 04 26 At 16.59.00

Pazar günü Kurtuluş sahasında saat 16.00’da karşılaşacak İki takım hazırlıklarını sürdürürken, Karadeniz Güvenspor yönetimi ve camianın önde gelen isimleri antrenmana adeta çıkarma yaparak takımı yalnız bırakmadı ve BAL'ı ne kadar istediklerini gösterdi.

İnegöl, Kestel ve Yenişehir'in Ortak Sanayi Bölgesi İçin Firmalar Belli Oldu! İşte O Liste İnegöl, Kestel ve Yenişehir'in Ortak Sanayi Bölgesi İçin Firmalar Belli Oldu! İşte O Liste

Her iki takımda da cezalı futbolcu bulunmazken, Orhaniyespor’da Emre Aksoy’un sakat olduğu öğrenildi.

Whatsapp Image 2024 04 26 At 16.59.01

Karadeniz Güvenspor Başkanı Abdül Ergün yaptığı açıklamada ; Hafta sonu İnegöl futbolu için önemli bir maç gerçekleşecek, Süper Amatör Play OFF müsabakalarında 4. Maçımızda İnegöl’ümüzün güzide takımlarından Orhaniyespor ile karşılaşacağız. Play OFF mücadelesinde yer alan 6 takımdan 3 tanesi İnegöl takımı, bu İnegöl’de amatör futbolundaki ağırlığının göstergesi. Pazar günü sanayi sahasında güzel bir maç ilçe halkımızı bekliyor, dostluk içinde geçecek olan mücadelede hak eden kazansın ve adını BAL ligine yazdırsın inşallah” diye konuştu.

Orhaniyespor Başkanı Tevfik Demirhan yaptığı açıklamada ; “Hafta sonu İnegöl’de Play OFF’larda derbi gerçekleşecek. İnegöl’ümüzün kıymetli takımlarından Karadeniz Güvenspor ile karşılaşacağız. Zorlu ligin artından Play OFF’ların da sonuna geliyoruz. Derbi sonucunda Play OFF’larda birçok şey netleşmiş olur. İnegöl’e yakışan dostluk içinde hakkedenin kazandığı güzel maç olacak inşallah. Ben tüm ilçe halkımızı maça davet ediyorum. Sonuç ne olursa olsun dostlu kazansın” dedi.

Muhabir: Şaban Kılıçcı