Play-off'ların nefes kesen mücadelesinde, Orhaniyespor 90+5. dakikada attığı golle Karadeniz Güvenspor’u 2-1 mağlup ederek zirveye yerleşti. Karadeniz Güvenspor ise şampiyonluk şansını kaybetti. Mücadelenin ilginç anları, son dakikaya kadar heyecanı yüksek tuttu.

Genç Gazete Orhaniyespor Son Dakika Golüyle Zirvede!6

Maçın ilk yarısı golsüz geçti. 67. dakikada Yasin Yılmaz’ın şık golüyle Orhaniyespor öne geçti. Karadeniz Güvenspor ise 70. dakikada yaptığı üç oyuncu değişikliğiyle risk alarak oyunu dengeledi.

Genç Gazete Orhaniyespor Son Dakika Golüyle Zirvede!2

Karadeniz Güvenspor'un riskli hamleleri sonucunda 70. dakikada oyuna dahil olan Ufuk Yenisoy, Ömer Demirkol'un ortasında iyi yükseldi. Kaleci Mert Sevil'den önce kafa vuruşu sonrası boşta kalan topu Volkan Depe ağlara gönderdi ve skora denge geldi: 1-1.

Genç Gazete Orhaniyespor Son Dakika Golüyle Zirvede!5

Son bölümde Karadeniz Güvenspor’un atağı sonuçsuz kaldı. 90+5. dakikada taç atışı sonrası topla buluşan Yunus Boyrat’ın kale sahasına gönderdiği topu, Fatih Özkan şık bir kafa vuruşuyla ağlara göndererek takımını galibiyete taşıdı.

İnegöl’de Bugün Kimler Vefat Etti | 15 Mayıs 2024 İnegöl’de Bugün Kimler Vefat Etti | 15 Mayıs 2024

Genç Gazete Orhaniyespor Son Dakika Golüyle Zirvede!4

Maç sonrası Orhaniyespor 8 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Orhaniyespor son hafta kendiyle aynı puanda olan Fethiye İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Muhabir: Şaban Kılıçcı