İstanbul Kağıthane'de, sıradan bir gün sokak ortasında beklenmedik bir saldırı yaşandı. Yürüyüş şeklini beğenmediği bir kişiyi bacaklarından vuran saldırgan, olayın ardından polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Genç Gazete Yürüyüşünü Beğenmedim Dedi Bacaklarından Kurşunladı (5)

Olay anı güvenlik kamerasında

Kağıthane Şirintepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İzzet K. isimli vatandaş, evine doğru yürürken, karşısından gelen bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu bacağından yaralanan İzzet K., kanlar içerisinde yere düşerken, saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi ve polis ekiplerine yapılan ihbar sonucu, yaralı adam hemen hastaneye kaldırıldı.

Genç Gazete Yürüyüşünü Beğenmedim Dedi Bacaklarından Kurşunladı (4)

Olayın ardından İstanbul polisi, saldırı anını ve şüphelinin kaçış güzergahını saniye saniye kaydeden güvenlik kameralarını inceleyerek, kısa sürede saldırgana ulaştı. Şüpheli Murat Y., olaydan birkaç ay sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Senin yüzünden eşimden ayrıldım dedi, pastanede kurşun yağdırdı Senin yüzünden eşimden ayrıldım dedi, pastanede kurşun yağdırdı

Genç Gazete Yürüyüşünü Beğenmedim Dedi Bacaklarından Kurşunladı (3)

“Yürüyüşünü beğenmedim, bacaklarından vurdum”
Genç Gazete Yürüyüşünü Beğenmedim Dedi Bacaklarından Kurşunladı (2)

Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki ifadesinde, saldırıyı yürüyüşünü beğenmediği için gerçekleştirdiğini söyleyen Murat Y., "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genç Gazete Yürüyüşünü Beğenmedim Dedi Bacaklarından Kurşunladı (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR