Yunanistan'ın Atina şehrinde meydana gelen acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Silahlı saldırı sonucu aralarında Abdurrahman Tekru, Ozan Kaan Tozlu, Ömer Kanza ve Burak Tahmaz'ın da bulunduğu 6 Türk vatandaşından 4'ünün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kağıthane'de Duygusal Cenaze Töreni

Kağıthane Sanayi Mahallesi Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze namazına, hayatını kaybeden vatandaşların aileleri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla Son Yolculuklarına Uğurlandılar

Topluluk cenaze namazının ardından büyük bir üzüntü içerisinde yeni Ayazağa Mezarlığı'na doğru yola çıktı. Burada, Abdurrahman Tekru, Ozan Kaan Tozlu, Ömer Kanza ve Burak Tahmaz'ın cenazeleri, yakınlarının gözyaşları ve duaları eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı.

Atina'da Meydana Gelen Saldırıya Dair Soru İşaretleri

Yunanistan'ın başkenti Atina'da meydana gelen olayın ardında ne gibi bir sebep yattığına dair henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Türkiye ve Yunanistan yetkilileri olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yakın zamanda ortaya çıkacak olan bilgilerle birlikte saldırının nedenleri ve failleri hakkında daha detaylı bilgilere ulaşılabilecek.

Balkondan Düşen 2 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı Balkondan Düşen 2 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı

Editör: Abdullah Argun