Serdal Özkan sosyal medya hesabında yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Zemin etüdü yapılmadan İHALE edilen Hükümet Konağının %100 iptali için tek yol var .

Cuma günü ihaleyi yapan  YİKOB Başkanı Vali yardımcısı ile görüştüm. Sözleşme haftaya imzalanıyor  , yani 5 gün süre var .

 Valilik  Zemin etüdü sorumluluğunun inegöl belediyesinde olduğunu söyledi. Valiliğe göre evraklar tam , ve haklılar.

Vali beye  Mevcut durumu detaylıca izah ettik. Özetle bize  Sözleşme imzalanana kadar tarafımıza iptal edilmesi için herhangi bir yazı ve delil olması halinde ihaleyi ancak iptal edebiliriz denildi.

Ama 5 gün var .mahkeme süreci de çok uzun , zaman yok diye bu yazıyı yazmak zorunda kaldım.

 Bu iş artık Yanlışa Yanlış diyecek, inegöl halkına ve özelikle kanser vakalarının olduğu SÜLEYMANİYE Mahallesinin sakinlerinin itirazlarına kalıyor. 

Bende aynı mahallede oturuyorum, yapılacak yer ise bana 100m uzaklıkta, mahalle sakiniyim..

Şimdi müteahhitler derneğine , mimarlar ve mühendisler odasına soruyorum,  Zemin etüdü yapmadığınız yerin ruhsatını alabiliyormusunuz veya   yaptığınız binalara belediye size , araziye yüzeysel bakın bana bir rapor getirin ,yerinde sondaj yapmadan ,kafanıza göre statik projesini hazırlayın,  demir kalınlıklarını da beton sınıfını da da size güveniyorum deyip, projesini yapıp binayı da  dikebilirsiniz diyorlar mı.

Kanunlar herkes için geçerli değil mi.

Peki, Maraş depreminde Zemin analizi Sıvılaşma olan Zemin geçmiyor mu. İnegöl aynı zemine grubuna sahip değil mi.

inegöl de 5 tane fay hattı geçmiyor mu.

Maraş depreminde olduğu gibi sağlam bina olsa da camları kırılmadan yan yatan bina görmedik mi. ZEMİN ETÜDÜ  yapılmamış 5 katlı bir bina devlet binasıdır diye  itiraz etmiyecekmisiniz.

Ben yaptım oldu denildiğinde, İTİRAZ ETMEYENLERİN  ELEŞTİRME HAKLARI YOKTUR. Bunu bilin isterim.

Ben mahalle sakini olarak sorumluluk aldım ve ceremesini çekiyorum.  Örnek vereyim. Dostlarıma Serdal Özkan böyle şeyler yapınca bak projeleri geçmiyor diyecek kadarda haddi aşanlar var. Olsun önemli değil.  Ben elbet hakkımı alırım benimkinin telafisi var netice de ..

Özetle ,ben ve destek veren arkadaşlar ve de  İNEGÖL DÜŞÜNCE PLATFORMU olarak Bu aşamaya kadar getirdik.

Özelikle mahalle sakinleri  ,Gidin yerine bakın ZEMİN ETÜDÜ yapılmış sa itiraz etmeyin , hiçbir emareye rastlamazsaniz inegöl ün geleceği için, çocuklarınızın yarınları için, buraya en önemlisi de  hakkıniza sahip çıkın. 

SÜLEYMANİYE MAHALLESİ sakinleri burası sizin ve cocuklarinizin TEK YEŞİL alanı , başka var mı ,(haritada tarlalar gözüküyor yesil alan değil)ama onların binayı yapacağı başka alternatifleri var.

Neticede 7 senede belediye binası bitmedi,  Hükümet Konağı da 6 ay geç bitsin ama orası yeşil alan olarak , trafik çeşmekeşi olmasın, daha bir çok nedenden dolayı, yer değişikliğinden dolayı aksasın,  ne olacak. neticede Hükümet Konağının geçici yerleri var, işler aksamıyor.

Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı Seçim İptal Olursa Birdaha Hangi Tarihte Yapılacak YSK Açıkladı

Hakkınızı savunacak fırsatınız varken,  Hakkınızı savunmasaniz,  eleştiri yapmayada hakkınız yoktur.

Bu sayfa İNEGÖL DÜŞÜNCE PLATFORMU  sayfası ,düşüncelerimizi fikir ve projelerimizi rahatlıkla paylaşalım diye kuruldu. Kimseye hakaret edmiyoruz.

Özetle Bunu ,Sayfalarımızda paylaşırsak ,yapilmayan Zemin etüdüne kılıf  bulanlar , iptali için de valiliğe uygun bir gerekçe sunabilirler. Ve sözleşme imzalanmadan ihale iptal olur.    bu kadar NET...

Korkularını başının üstüne alanlar, hakaniyeti ayaklarının altına alanlar ile değil, 

Korkularını ayaklarının altına alanlar, hakikatı hakaniyeti başının üstünde taşıyanlar ile şehrimiz güzelleşecek...