Türksat, televizyon ve radyo kanallarının yayınlarını kapsayan uyduları üzerinden gerçekleştirdiği frekans güncellemelerini duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, Türksat'ın dört farklı haberleşme uydusu aracılığıyla ülkedeki şifreli ve şifresiz tüm kanalların frekans ve yayınlarını sağladığı belirtildi. Bu güncellemelerin izlenmesi için ek bir antene ihtiyaç duyulmadığı vurgulandı.

Türksat, Uydu Kanallarında Güncelleme Yaptı: İşte Yeni Frekanslar

Mevcut anten ayarlarında herhangi bir güncelleme yapılmasına gerek olmadığı belirtilirken, Türksat uydularındaki kanal frekanslarının zaman zaman değişebileceği ifade edildi. Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) kullanan uydu alıcıları için özel bir ayarlama gerekmeyeceği belirtilerek, uydu alıcılarının yeni frekansları otomatik olarak güncelleyeceği aktarıldı.

FREKANS LİSTESİ NEREDE BULUNUR?

Türksat'ın internet sitesinde yer alan Türksat Frekans Listesi sayfası üzerinden güncel frekanslara ulaşılabileceği belirtildi. TKGS ile uyumlu olmayan cihazlar için ise frekans ayarlarının manuel olarak değiştirilerek şebeke taraması yapılması gerektiği ifade edildi.

Duyuruda, frekans listesine erişim için "https://uydu.turksat.com.tr/turksat-frekans-listesi" internet adresinin kullanılabileceği ve bu sayede izleyicilerin güncel frekanslara kolayca ulaşabileceği vurgulandı.

Osmangazi Köprüsü Zammı Sonrası Feribot Seferlerine Yoğun İlgi Osmangazi Köprüsü Zammı Sonrası Feribot Seferlerine Yoğun İlgi

Türksat, izleyicilere herhangi bir kesinti yaşamamaları ve en güncel yayınları izleyebilmeleri için düzenli olarak frekans güncellemelerini takip etmeleri çağrısında bulundu.

Editör: İHSAN KURAN