Gürsu Belediyesi, çok sayıda taşınmazı ihaleyle kiraya vereceğini duyurdu. İhaleler 28 Mayıs günü saat 11:45'te 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre açık teklif usulü ile Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

Bursa Gürsu Belediye Başkanlığı aralarında çok sayıda büfe, dükkan, bankamatik ATM yeri, çay ocağı ve halı sahanın da bulunduğu taşınmazı 2 bin TL'den başlayan tutarlarla kiraya verecek.

Gürsu Belediyesi tarafından yapılacak olan ihale, bölgedeki işletmeciler ve girişimciler için büyük bir fırsat sunuyor. İhaleye çıkarılan taşınmazlar arasında büfe, dükkan, ATM yeri, çay ocağı ve halı saha gibi çeşitli seçenekler bulunuyor. Bu taşınmazlar, aylık 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralanabilecek.

İhale süreci, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek. İhaleler, 28 Mayıs günü saat 11:45'te Belediye Encümeni huzurunda yapılacak. Katılımcılar, tekliflerini açık bir şekilde sunarak taşınmazları kiralama şansına sahip olacaklar.

Bu tür ihaleler, yerel ekonomiyi canlandırmak ve işletmelere uygun fiyatlarla mülk kiralama imkanı sağlamak amacıyla düzenleniyor. Gürsu Belediyesi, bu adımıyla bölgedeki ticari faaliyetleri desteklemeyi ve girişimcilere fırsatlar sunmayı hedefliyor.

İhaleye katılmak isteyenlerin, gerekli belgeleri ve şartları yerine getirerek belirtilen tarihte ihalede hazır bulunmaları gerekiyor. Detaylı bilgi ve başvuru şartları için Gürsu Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve duyuru panoları takip edilebilir.

Ekran Görüntüsü 2024 05 20 134028

Kaynak: Haber Merkezi