Şampiyon Bursaspor! 14 Yıl Önce Bugün... Şampiyon Bursaspor! 14 Yıl Önce Bugün...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ve Fenerbahçe'nin katılımıyla gerçekleşmesi planlanan Turkcell Süper Kupa maçının organizasyonundaki aksaklıklar nedeniyle ortak bir kararla ertelendiğini duyurdu. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan bu kupa maçının ertelenmesi, futbolseverler arasında merak uyandırdı.

Maçın yeni tarihi henüz belirsizliğini koruyor. TFF ve kulüpler, ortak bir açıklama yaparak organizasyondaki aksaklıkların giderilmesi ve daha sağlıklı bir turnuva için ileri bir tarihe erteleme kararı aldıklarını belirtti. Ayrıca, Türk futbolunun marka değerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu müsabakanın, Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonunun 100. Yılını yurt dışında da kutlama amacını taşıdığı ifade edildi.

Ortak açıklamada, "Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa'nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi. Futbolseverler, maçın yeni tarihi konusundaki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Editör: Şaban Kılıçcı