TFF Haberleri

TFF haberleri ve güncel TFF gelişmeleri, TFF ile ilgili tüm video, TFF fotoğrafları ve TFF haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 36. haftasında golsüz berabere biten 68 Aksaray Belediyespor - Sarıyer maçının ardından taraftarlar arasında gerginlik...

Spor

TFF'ye erken seçim için imza veren Süper Lig ekipleri ortaya çıktı.

Spor

TFF Olağan Genel Kurul toplantısının tarihinin belirlenmesiyle ilgili önemli bir duyuru yaptı. Bu duyuruda, EURO 2024 organizasyonunun planlanmış tarihler.

Spor

Süper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye karşı bir hamlede bulunarak erken seçim talebinde bulundu.

Spor

Fenerbahçe'nin sahadan çekilme kararı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından maçla ilgili alınacak kararlar açısından çeşitli sonuçlar doğurabilir.

Spor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından alınan cezalar belli oldu.

Spor

Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim'in, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı için teklif aldığı ve bunu oyuncularıyla paylaştığı iddia edildi.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türk futbolseverleri heyecanlandıran mücadelenin detaylarını açıkladı.

Spor

TFF, Süper Kupa karşılaşmasının daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in heyecan dolu 30. haftasında gerçekleşen müsabakaların VAR (Video Yardımcı Hakem) kayıtları.

Spor

TFF Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu'nu sakatlıkları nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkardı

İnegöl

İnegölspor'da ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşanan maaş krizi, tesis personelinin iş bırakması ve teknik heyet ile futbolcuların Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF)...