Kırklareli bölgesinde etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle alınan tedbirler kapsamında Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre motosikletlilerin ve elektrikli bisiklet sürücülerinin trafiğe çıkması geçici olarak yasaklandı.

Kırklareli Valiliği, hava koşullarındaki olumsuz değişikliklerin beklendiği bir durumda motosiklet, elektrikli bisiklet ve motokuryelerin trafiğe çıkmasını geçici bir süreliğine yasakladı. Beklenen kötü hava şartları göz önüne alındığında Kırklareli Valiliği, motosiklet, elektrikli bisiklet ve motokuryelerin trafiğe çıkmasını geçici bir dönem için yasakladı.

Nestle, 2 Milyon Maden Suyu Şişesini İmha Etti! Sebebini Duyunca Şok Olacaksınız! Nestle, 2 Milyon Maden Suyu Şişesini İmha Etti! Sebebini Duyunca Şok Olacaksınız!

Sarı Kod ile Uyarı Verildi!

Kırklareli Valiliği, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, elektrikli bisiklet ve motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada kuvvetli rüzgar, fırtına ve yağışların beklendiği belirtiler trafikte seyir ve can güvenliği için motosiklet, elektrikli bisiklet ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarının ikinci bir duyuruya kadar yasaklandığı ifade edildi. Kırklareli için yapılan sarı kodlu uyarıda da çatı uçması, ağaç direk devrilmesi, soba baca zehirlenmeleri, buzlanma ve don olayları ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği hatırlatıldı.