THY'den Cazip İç Hat Kampanyası: 599 Liraya Uçuş Fırsatı!

THY, iç hatlarda uçuş yapacak yolculara özel indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Peki, bu kampanyada hangi fiyatlar ve koltuk seçenekleri sunuluyor? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarda müşterilerine özel bir kampanya başlatarak, uygun fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen yolcuların dikkat etmesi gereken tüm detayları sizler için derledik.

AA-20230925-32239955-32239954-THYDEN_A_MILLI_KADIN_VOLEYBOL_TAKIMINA_UCAKTA_SURPRIZ_KUTLAMA

Üç Farklı Ücret Sınıfı ile Seyahat Fırsatı!

Kampanyalı Bilet Fiyatları

THY'nin resmi internet sitesinde yayınladığı duyuruya göre; "EcoFly" ücret sınıfında biletler 599 liradan, "ExtraFly" sınıfında 849 liradan ve "PrimeFly" sınıfında 899 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Benzin ve Motorine Son Durak: Otogazda Dev İndirim! Benzin ve Motorine Son Durak: Otogazda Dev İndirim!

Uçuş Tarihleri ve Geçerlilik

İndirimli biletlerle 6 Şubat-4 Nisan 2024 tarihleri arasında yurt içinde seyahat edilebilecektir. Ancak bu kampanya sadece İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, tek yön, direkt ve ekonomi kabin uçuşları için geçerlidir.

Kapsam Dışı Uçuşlar

KKTC Ercan Havalimanı'na yapılacak uçuşlar kampanya kapsamına dahil edilmemiştir. Kampanyalı biletler sadece THY tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacaktır. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlar, THY'nin kod paylaşımı yaptığı seferler ve AnadoluJet uçuşları kampanya kapsamı dışındadır.

Ayrılmış Koltuk Sayısı

THY'nin bu özel kampanyası için 98 bin 290 koltuk ayrılmıştır.

Daha fazla bilgi ve kampanyanın ayrıntıları için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR