İstanbul Havalimanı Haberleri

İstanbul Havalimanı haberleri ve güncel İstanbul Havalimanı gelişmeleri, İstanbul Havalimanı ile ilgili tüm video, İstanbul Havalimanı fotoğrafları ve İstanbul Havalimanı haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa Büyükşehir 'in bir hizmeti olarak BBBUS ile gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı - Bursa seferleri sona mı eriyor? Büyükşehir'den açıklama geldi.

Gündem

İBB Başkan adayı Murat Kurum, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

Türk Hava Yolları, olumsuz hava koşullarının etkisiyle 23 Aralık tarihinde İstanbul Havalimanı'ndan kalkış ve varışlı toplam 41 uçak seferini...

Gündem

Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yolları, olumsuz hava koşullarından dolayı İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı...

Ekonomi

THY, iç hatlarda uçuş yapacak yolculara özel indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Peki, bu kampanyada hangi fiyatlar ve koltuk seçenekleri sunuluyor?

Asayiş

İstanbul Havalimanı’nda yasadışı eylemlere karşı tatbikat yapıldı

Asayiş

Güney Amerika’dan Asya ülkelerine sevk edilmek üzere İstanbul Havalimanı'na ulaşan iki hava kargo gönderisinde 427 kilogram metamfetamin ele geçirildi.

Asayiş

İstanbul Havalimanı’nda FETÖ firarisi yüz tanıma sistemine takıldı. Örgütün finans yapılanmasında faaliyet gösteren zanlı gözaltına alındı.

3.Sayfa

İstanbul Havalimanı'na kargo ile gelen suntalardan uyuşturucu çıktı.

Gündem

İstanbul Havalimanı, Haziran ayının ilk haftasında günlük ortalama bin 423 uçuşla Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu.

Ekonomi

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı.

3.Sayfa

İstanbul Havalimanı’na gelen uyuşturucu kuryesine yönelik düzenlenen operasyonda parfüm, roll-on ve şampuan şişelerine konulan 4 kilo 707 gram kokain ele...