Derbi Sonrası Kriz: Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetimi Sahada Gerginlik Yaşadı! Derbi Sonrası Kriz: Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetimi Sahada Gerginlik Yaşadı!

Peki, sakat oyuncuların durumu ne? Formda olan Galatasaray, evindeki yenilmezlik serisini sürdürebilecek mi? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Burak Yılmaz'ın stratejisi ne olacak? İşte derbi öncesi detaylar...

gs spor bjk (1)

Galatasaray - Beşiktaş Arasında Tarihi Rekabet

RAMS Park'ta saat 19.00'da başlayacak olan derbi heyecanını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Galatasaray, ligin son şampiyonu olarak Beşiktaş'ı ağırlarken, siyah-beyazlılar sezonun bu bölümünde 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile 4. sırada yer alıyor.

gs spor bjk (2)

Beşiktaş'ta Sakatlıklar Dikkat Çekiyor

Sakatlıkları bulunan Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın kadroda yer alması beklenmiyor. Mert Günok ve Arthur Masuaku'nun durumları ise son antrenmanın ardından belli olacak. Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç uzun süreli sakatlıkları nedeniyle kadroda bulunmayacak.

"Beşiktaş, dış sahada Galatasaray ile yaptığı son 6 mücadeleyi kazanamadı."

gs spor bjk (3)

Galatasaray'da Ziyech ve Yıldızların Durumu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Hakim Ziyech'in oynayıp oynamayacağı son antrenmanla belli olacak. Milli takımlardan dönen Wilfried Zaha ile Davinson Sanchez'in ilk 11'de oynayıp oynamayacağı teknik direktör Okan Buruk'un kararına bağlı.

"Galatasaray'ın forveti Mauro Icardi, bu sezon forma giydiği 14 resmi karşılaşmada 12 gol atarak takımını sırtlıyor."

gs spor bjk (4)

Galatasaray'ın Yoğun Fikstürü

Beşiktaş derbisinin ardından Galatasaray, 22 gün içerisinde 6 maça çıkacak. Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zorlu maçlara çıkacak olan Galatasaray, ligde sırasıyla Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Atakaş Hatayspor'la, Şampiyonlar Ligi'nde ise Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR