Trendyol Süper Lig Haberleri

Trendyol Süper Lig haberleri ve güncel Trendyol Süper Lig gelişmeleri, Trendyol Süper Lig ile ilgili tüm video, Trendyol Süper Lig fotoğrafları ve Trendyol Süper Lig haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında bugün oynanacak Galatasaray-Sivasspor maçının VAR hakemi İtalya Futbol Federasyonu’ndan Simone Sozza oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 33. haftası büyük bir heyecanla başlıyor! Yarın oynanacak olan Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı, ligdeki mücadeleleri ateşleyecek nitelikte.

Spor

Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacakları müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçta sahaya taraftar girdi.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında sahasında mücadele edeceği Adana Demirspor ile ligde 40. kez karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin galibiyet...

Spor

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, önemli bir gelişme yaşandı.

Genel

Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2. ve TFF 3. Lig kulüp başkan ve yöneticileri, Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye...

Spor

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında bugün oynanacak karşılaşmaların Video Yardımcı Hakemi (VAR) Onur Özütoprak oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında bugün oynanacak Kasımpaşa-Galatasaray maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Bülent Birincioğlu oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasının kapanış maçında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK'ye 2-0 yenildi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti.

Spor

İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan maçta Pendikspor'u 4-1 mağlup ettikten sonra basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.