Okan Buruk Haberleri

Okan Buruk haberleri ve güncel Okan Buruk gelişmeleri, Okan Buruk ile ilgili tüm video, Okan Buruk fotoğrafları ve Okan Buruk haberleri Genç Gazete sitemizde


Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımının performansı ve hedeflerine odaklanarak gündemdeki olayları bir kenara bıraktıklarını belirtti.

Spor

Galatasaray, başarılı teknik direktörü Okan Buruk'un önderliğinde Süper Lig tarihinde unutulmaz bir başarıya imza atmaya çok yaklaştı.

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iptal edilen gollerinde faul olduğunu düşünmediğini söyledi. Buruk transferde de önceliklerinin sol bek olduğunu ifade...

Spor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştikleri Çekya'nın Sparta Prag ekibini eleyerek turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Spor

Merakla beklenen 354. randevuda Galatasaray ile Beşiktaş, bu akşam Trendyol Süper Lig'de kozlarını paylaşacak.

Spor

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına başlamış durumda. Bu yıl ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek için ön eleme turları oynayacak olan sarı...

Gündem

2022-2023 Sezonu Galatasaray Şampiyon tamamladı.Galatasarayın teknik direktörü okan buruk bu sezon hem rekorlar kırdı hem de büyük bir tesadüf yaşadı.

Spor

Açıklamaların devam ettiği sırada ise Galatasaraylı futbolcular, basın toplantısına gelerek teknik direktör Okan Buruk’u ıslatıp tezahürat yaptı.