Sürücü Site kapısına çarptı ve kaçtı

Bursa Nilüfer ilçesinde yaşanan ve görenleri hayrete düşüren bir olay, site sakinlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Yokuş aşağı inerken sitenin girişini dönüş yolu sanan sürücü, otomatik kapıya çarptı ve ardından hızla olay yerinden uzaklaştı.

Genç Gazete Sitenin Giriş Kapısına Çarpıp Kaçtı, Kamera Kayda Geçti (4)

İnegöl'deki Tarım Alanlarındaki OSB Rantına Bakanlıktan Onay İnegöl'deki Tarım Alanlarındaki OSB Rantına Bakanlıktan Onay

O Anlar Kameralara Yansıdı

Doburca Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sürücünün dönüş yapacağını zannettiği noktanın aslında bir sitenin girişi olduğu ve otomatik kapıya hızla çarptığı görülüyor. Çarpmanın şiddetiyle kapı yerinden oynarken, sürücü ise kısa süren şokun ardından geri manevra yaparak hızla kaçıyor.

Güvenlik kameralarını inceleyen site sakinleri, sürücünün muhtemelen alkollü olduğu için olay yerinden hızla kaçtığını iddia ediyor.

Genç Gazete Sitenin Giriş Kapısına Çarpıp Kaçtı, Kamera Kayda Geçti (2)

Yaşanan bu şaşırtıcı olay, güvenlik kameraları sayesinde anbean kaydedildi. Görüntülerde, sürücünün çarpmanın etkisiyle neye uğradığını şaşırdığı ve ardından hızla kaçışı net bir şekilde görülüyor.

Site girişindeki otomatik kapıyı fark etmeyen sürücü, hızla çarptığı kapıyı yerinden söktü. Kısa süreli şok yaşayan sürücü kendine geldikten sonra geri manevra yapıp olay yerinden kaçtı.
Genç Gazete Sitenin Giriş Kapısına Çarpıp Kaçtı, Kamera Kayda Geçti (1)

Editör: AYHAN BAYRAKTAR