Alarm Verildi: FLiRT Varyantı Sahneye Çıktı! Yeni Covid Dalgası Kapıda mı? Alarm Verildi: FLiRT Varyantı Sahneye Çıktı! Yeni Covid Dalgası Kapıda mı?

Bir yıl önce yaşamını tehdit eden bir durumla karşılaşan Cemal Soydan, sırt ağrısı şikayetiyle başvurduğu Karabük Özel Medikar Hastanesi'nde, tecrübeli Kalp ve Damar Cerrahi ekibinin başarılı müdahalesiyle ikinci kez yaşama tutundu.

Cemal Soydan'ın Zorlu Sağlık Mücadelesi

Özel Medikar Hastanesi'nde bir yıl önce 'Akut Aort Diseksiyonu' teşhisiyle ameliyat edilen Cemal Soydan, bu kez sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Prof. Dr. Caner Arslan'ın belirttiğine göre, Soydan'ın rutin kontrolleri sırasında torakal aortada sızıntı ve kanama riski tespit edildi.

Hayat kurtaran müdahale

Operasyonun aciliyeti ve riski göz önünde bulundurularak, Soydan hemen ameliyata alındı. Prof. Dr. Arslan, kalp ve akciğer makinesine bağlanarak gerçekleştirilen operasyonun detaylarını ve bu süreçte hasta için alınan önlemleri paylaştı. Hastanenin tecrübeli Kalp ve Damar Cerrahi ekibi, Soydan'ı sağlıklı bir şekilde evine göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Hasta Cemal Soydan'dan teşekkür

Operasyonun ardından sağlığına kavuşan Cemal Soydan, yaşadığı korku ve endişeyi, doktorunun yetenekleri ve ekibin özverili çalışması sayesinde geride bıraktığını belirterek tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

Kaynak: