İstanbul Kağıthane'de, bir kadın tarafından planlanan ve sevgilisi ile birlikte gerçekleştirilen 500 bin liralık sahte kapkaç oyunu, dikkatli polis çalışmasıyla ortaya çıkarıldı. Peki, bu olayın detayları nelerdir?

 Bir Planın Perde Arkası

Geçtiğimiz Salı günü, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde, Bahar T. adındaki bir kadın, organizasyon şirketinden 500 bin lira çekti ve ardından kendisini motosikletli bir kapkaççı tarafından soydurduğunu iddia etti. Fakat, Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları titiz çalışma sonucunda bu olayın bir sahtekarlık olduğunu ortaya çıkardı.

sevgili kapkac (3)

Olayın Detayları ve Şüpheliler

Bahar T., bankadan para çektikten hemen sonra, sevgilisi Ferhat A. tarafından düzenlenmiş gibi görünen bir kapkaça uğradı. Ancak polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra, Bahar T.'nin ve sevgilisinin bu olayı birlikte planladığını fark etti.

sevgili kapkac (4)

Polisin Dikkatli Çalışması

Emniyete başvuran Bahar T.'nin ifadeleri ve güvenlik kamerası kayıtları, olayın aslında bir sahtekarlık olduğunu gösterdi. Polis, Bahar T.'nin ve Ferhat A.'nın telefonlarını aynı anda kapattıklarını ve Ferhat A.'nın kapkaççı olduğunu tespit etti.

sevgili kapkac (5)

Yargı Süreci ve Sonuç

Bu bulguların ardından Bahar T. ve Ferhat A., gözaltına alındı ve "kapkaç", "yalan beyan" ve "paravan şirketten vergi kaçakçılığı" suçlarından adli işleme tabi tutuldular. İfadelerinin alınmasının ardından, şüpheliler serbest bırakıldı.

sevgili kapkac (2)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti Özel halk otobüsünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

sevgili kapkac (6)

sevgili kapkac (7)

```

Editör: AYHAN BAYRAKTAR