İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, İnegöl'ün önemli ticaret alanlarından biri olan ve mobilyacılık sektörüyle özdeşleşen Osmanbey Caddesi'ni yenileme sözü verdi. İnegöl'ün mobilyacılık alanında ün kazanmasında büyük payı olan bu caddeyi, eski prestijli günlerine geri döndüreceklerini belirtti. Seçim çalışmaları sırasında projelerini açıklayan Özcan, yerel yönetimin bu konuda yetersiz kaldığını ve Osmanbey Caddesi'nin hak ettiği ilgiyi görmediğini ifade etti.

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Osmanbey Caddesi’nin sil baştan yenileneceğini söyleyen Özcan, “İnegöl’ü İnegöl yapan değerlerimizden biri olan Osmanbey Caddesine kaybettiği popülerliği yeniden vermek istiyoruz. Gerek kaldırımları, gerekse de peyzaj ve ışıklandırmaları ile caddemize yeni bir hava vereceğiz. Ertuğrulgazi Gazi Caddemizle birlikte her iki caddeyi birbirine bağlayan akslarda yine güzelleştirme çalışmaları yapacağız. Dinlenme alanları, otoparklar ile zenginleştireceğimiz bölge İnegöl mobilyasına ve esnaflarımıza büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.

Ertuğrulgazi ve Osmanbey Caddesi arasında ki mobilyacılar adasını bir çarşıya dönüştürmek istediklerini anlatan Özcan, “Eğer ilçe halkımız bizlere başkanlık makamını verirse bölgesel çalışmalarla bahsettiğimiz bu bölge dünyanın en büyük açık mobilya çarşısı görünümünü alacak. İnegöl bunu hak ediyor, İnegöl mobilyacısı bunu hak ediyor” dedi.

İnegöl' de Ayrıldığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakla Yaraladı İnegöl' de Ayrıldığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakla Yaraladı

Kaynak: Haber Merkezi