Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Yıldız, mesajında aileleri ve sevdikleri ile birlikte huzur ve bereket dolu bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.

İnegöl Kurşunlu Travertenleri İçin destek kampanyası başlatıldı İnegöl Kurşunlu Travertenleri İçin destek kampanyası başlatıldı

Ramazan Bayramı'nın, toplumsal dayanışmanın ve birlikte yaşama kültürünün güçlenmesine vesile olması dileklerini ileten Yıldız, bayramın tüm İnegöl halkına ve İslam alemine hayırlar getirmesini diledi. Yıldız'ın mesajında şu ifadelere yer verdi:

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzur ve bereket içinde geçirmeniz temennisiyle mübarek Ramazan Bayramanızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.  

Bu özel günlerde birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları veren Yıldız, toplumun her kesimine ulaşan bir bayram sevinci yaşanmasını umduğunu ifade etti. Ayrıca, bayramların, toplumsal barışa katkı sağlayan önemli zamanlar olduğunu ve bu zamanların değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Whatsapp Image 2024 04 09 At 10.13.44

Kaynak: Şaban Kılıçcı