CHP'nin Genel Başkan Adayı Özgür Özel, İstanbul programının önemli duraklarından biri olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette Özel, oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel'den İmamoğlu Ziyareti

AW051625_03

Özgür Özel'in İstanbul Ziyaretinin Ayrıntıları

Özgür Özel'in İstanbul programı yoğun geçiyor. CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İBB'nin Saraçhane'deki başkanlık binası ziyaretleri Özel'in programının öne çıkan durakları arasında. Özel, İmamoğlu ile yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

“Gelirken dilek tuttuk, Saraçhane’ye yaklaşırken dileğimizi tuttuk. Dedik ki 1 Nisan günü İBB’de Meclis çoğunluğunu da sağlamış, bugüne kadar elini kolunu bağlayan bütün engellerden kurtulmuş, İstanbul’u büyük farkla kazanmış İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı olarak bir kahvesini içmeyi dilek olarak tuttuk”

AW051625_01

İmamoğlu'ndan İttifak Açıklaması

İmamoğlu ise ziyaret sonrası İstanbul ittifakının halen devam ettiğini belirtti. İmamoğlu, İstanbul ittifakının yanı sıra diğer olası ittifaklar hakkında da önemli değerlendirmelerde bulundu.

“Siyasetin son karar verilene kadar kendi içerisindeki değişkenlere göre karar mekanizması olduğunu en iyi basın mensupları bilir. Ben o ihtimal bitmeden sanki İYİ Parti ile ittifak yapılmayacakmış gibi yorumlara asla girmem. Benim bahsettiğim İstanbul ittifakı da devam ediyor."

AW051625_04

CHP Genel Başkanı Özel’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti | Tüm detaylarıyla CHP Genel Başkanı Özel’den İmamoğlu’na tebrik ziyareti | Tüm detaylarıyla

Özgür Özel'in İstanbul ziyareti ve İmamoğlu ile gerçekleştirdiği görüşme, CHP'nin genel başkanlık yarışında ve siyasi ittifaklar konusunda önemli ipuçları sunuyor.

Editör: Abdullah Argun