Ekrem İmamoğlu Haberleri

Ekrem İmamoğlu haberleri ve güncel Ekrem İmamoğlu gelişmeleri, Ekrem İmamoğlu ile ilgili tüm video, Ekrem İmamoğlu fotoğrafları ve Ekrem İmamoğlu haberleri Genç Gazete sitemizde


Politika

Eleştirilere Tepki: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İmamoğlu'nun bakanların seçim çalışmalarında bulunduğu iddialarına karşı önce bir tepki gösterdi.

Gündem

Gazeteci ve yazar Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı bir YouTube programında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Politika

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken anket şirketleri de yaptıkları araştırmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Politika

Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adaylığından ve İl Başkanlığı'ndan istifa eden İYİ Parti Eyüp İlçe Başkanı İlayda Keskin, yere seçimlere beş...

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son zamanlarda öğretmen atamalarıyla ilgili yaşanan tartışmalara dikkat çekti.

Gündem

İmamoğlu'nun bu çağrısı, eğitim sisteminin kritik bir sorununa dikkat çekerken, İstanbul'da yapılan çalışmalar ve sunulan destekler de merak konusu oldu.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek tarafından üretilen Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı.

Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın açılacak 'Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nde incelemelerde bulundu.

Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki rekabetin zirveye çıkmasıyla birlikte daha da belirgin hale geldi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının ilk etabında gerçekleştirilen test...

Siyaset

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taklit etti.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile gerçekleştirdiği görüşmeyi doğruladı...