Türkiye genelinde öğrenciler için bir haftalık tatilden sonra okullarda dersler tekrardan başladı. Okulların ilk günden itibaren İstanbul trafiği %50'lere kadar ulaştı.

Okullar açıldı: İstanbul trafiği kilitlendi

Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? 29 Nisan Pazartesi Hava Durumu Haftanın ilk gününde yurtta hava nasıl? 29 Nisan Pazartesi Hava Durumu

Tailden sonra öğrenciler okula yetişmeye çalıştı.

Okullar açıldı: İstanbul trafiği kilitlendi

Bir haftalık ara tatilinden sonra pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren; şehrin her iki yakasında D-100 Karayolu, TEM Otoyolu ve bağlantı yollarında trafik iyice tıkandı.

Okullar açıldı: İstanbul trafiği kilitlendi

Haftanın ilk günü iş trafiğinde, okul taşıtları ve diğer araçlarında eklendiği İstanbul'da, trafik yüzünden vatandaşlar ve öğrenciler derslerine gecikmeler yaşadı.

Sabah saat 08.00 den itibaren Avrupa Yakası için trafik oranı yüzde 51 olurken Anadolu Yakası'nda yüzde yüzde 60'lara doğru yaklaştı.

D-100 karayolunda Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü noktalarında trafik durdu. Bu yoğunluğunun eğitim/öğretim dönemi boyunca devam edeceği tahmin ediliyor. 

Okulların bulunduğu ara sokaklarda çocuklarını şahsi araçla getiren veliler ve okul taşıtları tarfik oluşturdu. İstanbul'un çoğu semtinde sabah saatlerinden itibaren trafik ilerlenmeyecek hale geldi.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57