Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden SSCN Napoli’nin Hollandalı kanat oyuncusu Noa Lang’ı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirimde bulundu. Açıklamada, profesyonel futbolcu Noa Lang ve kulübü SSCN Napoli SPA ile 2025-2026 sezonunun kalan bölümü için, Galatasaray’ın yazılı talebine bağlı zorunlu olmayan satın alma opsiyonlu geçici transfer konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Noa Lang, Galatasaray'da (1)

Anlaşma kapsamında Galatasaray’ın, futbolcunun kulübüne net 2 milyon Euro tutarında geçici transfer bedeli ödeyeceği bildirildi. Noa Lang’a ise 2025-2026 sezonu için net 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret ödeneceği ifade edildi.

Transferin mali detaylarına ilişkin başka bir bilgi paylaşılmadı.

Bursaspor'da Tahsin Tam Dönemi Sona Erdi
Bursaspor'da Tahsin Tam Dönemi Sona Erdi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA