Müslim Serbest'in köşe yazısı.

  TFF 2.Lig Beyaz Grupta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2022-2023 sezonunun 29. haftasında deplasmanda karşılaştığı Eşin Group Nazilli Belediyespor'a 2-0 yenilerek hayal kırıklığı yarattı.

    Temsilcimiz İnegölspor sarı kart cezalısı Ömer Faruk Ermeç ve hasta Volkan Altınsoy 'dan yoksun olarak gittiği Nazilli deplasmanından puan veya puanlar alarak kendisine yakın durumdaki rakiplerinin de alacağı sonuçlara göre ateş hattından kurtulmanın hesabını yapmıştı.

   Rakip Eşin Group Nazilli Belediyespor ise her ne kadar 35 puanla 12. sırada yer alsa da sondan bir önceki haftayı bay geçirecek olmasını da düşünerek temsilcimiz İnegölspor'u yenip alt sıralardan tamamen kopmayı hedeflemişti.

   Maça iyi başlayan temsilcimiz İnegölspor, ilk 25 dakika iyi bir oyun sergiledi. Bu dakikaya kadar istekli ve arzulu olan temsilcimiz her ne olduysa bu dakikadan sonra sönük bir oyun sergiledi. Rakip tempoyu düşürdü ve temsilcimiz de rakibe uyarak adeta sahada yokları oynadı.İlk yarı 0-0 golsüz tamamlandı.

   İkinci yarıya farklı bir şekilde başlamasını beklediğimiz temsilcimiz bu yarıda da sönük futbol anlayışını sürdürdü. Maçın başladığı gibi 0-0 biteceğini düşünürken 63.dakikada rakibin  golü geldi. Bu dakikada kullanılan köşe atışında defansımızdan dönen topa ceza çizgisi önünden gelişine sert vuran Hüseyin Cihan Avcu'nun şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 80.dakikada  yine kullanılan köşe atışında  defansımızda yaşanan karambolde bu kez Nurettin Çağlar'ın şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve durum rakip lehine 2-0'a geldi. Maçta başka gol olmayınca müsabaka da Eşin Group Nazilli Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

   Evet soruyorum, ne zaman? Teknik Direktör Bahattin Güneş, her maçta rotasyon yapmaktan vazgeçip ideal kadroyu ne zaman oluşturacak? 15 yeni oyuncu alınıp kadro derinliği yaratmak Teknik Direktör Bahattin Güneş'i çok mu zorluyor? Avantajı yoksa dezavantaja mı döndürüyor? Sizce şu ana kadar takıma bir dokunuşu, bir katkısı var mı? Rakip maç boyunca 4 köşe atışı kullanmış ve 2 gol bulmuş. Takımımız ise maç boyunca 15 köşe atışından hiç yararlanamamış. Neden? Son iki maçtır kadroda yer almayan Volkan Altınsoy gerçekten hasta mı yoksa bilmediğimiz başka bir birşey mi var?

    Futbolcu kardeşlerim, takımın içinde bulunduğu durumdan haberiniz mi yok? Rakibi yenseniz, 35 puanda kalacak, sondan bir önceki haftayı bay geçireceğinden   tehlikeyi tam anlamıyla da atlatamayacak. Size ne oldu ki ilk 25 dakikada oynadığınız istekli ve arzulu oyununuzu bıraktınız? Eğer mücadele etmez, temaslı oynamaz, koşmaz ve rakibi rahatsız etmezseniz başarı nasıl gelecek? Bugün değil de ne zaman? İster sahada isterse de kulübede olun tek düşünceniz şehrimizin markası İnegölsporumuzu içinde bulunduğu bu kötü durumdan nasıl kurtarırız olmalıdır. Sizleri bu takıma kazandıran fedakar yöneticiler için, her maçınıza gelen vefakar taraftarımız için oynayın ve takımı bu cendereden çıkarın lütfen. Artık gereksiz itirazlardan dolayı cezalı duruma da  düşmeyin. Kartları temaslı oyununuzdan dolayı  görmelisiniz.

    Batman Petrol Spor A.Ş. 'nin kendi evinde Ankaraspor'a 4-2 yenilmesi tek tesellimiz oldu. Fakat pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Bursaspor maçında yaşanacak puan kaybı bizi bundan sonraki haftalarda Batman Petrol Spor A.Ş. ile başbaşa bırakır ve küme düşecek 4. takım bu iki takımdan biri olur.

    Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız  Bursaspor maçında İnegölsporumuza başarılar diliyorum. MÜSLİM SERBEST