İnegöl'de mobilya sektörünün trendlerini belirleyen MODEF İnegöl Mobilya Fuarı, bu sene 2-7 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. 

modefalani

Fuar Açılışını Kimler Gerçekleştirecek?

Fuarın açılışına, Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, İnegöl'ün protokolü ve çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. 

1-1388

Fuar Alanında İncelemeler

Fuar alanındaki değişiklikleri MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Sanayi ve Ticaret Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve MODEF Yönetim Kurulu Üyesi Murat Esiner ve basın mensupları ile fuar alanında yapılan değişiklikleri yerinde gözlemlediler.

"Yeşil alanların sanayiye dönüşmesinden utanıyorum" "Yeşil alanların sanayiye dönüşmesinden utanıyorum"

2-1039

Fuar Alanında Yenilik Rüzgarı

Fuar alanı, bu sene misafirlerini yenilenen yüzüyle ağırlayacak. Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken fuar alanı, yapılan değişikliklerle İnegöl mobilyacısının ve fuar ziyaretçisinin hizmetine sunuluyor.

WhatsApp Image 2023-09-29 at 17.24.02

Yavuz Uğurdağ'dan Açıklamalar

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Sanayi ve Ticaret Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuar öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. Başkanın açıklamaları, fuarın sektör için taşıdığı önemi ve beklentileri ortaya koydu.

3-669

"MODEF İnegöl Mobilya Fuarı, sektörün en prestijli etkinliklerinden biri olarak, bu sene de yeniliklerle ziyaretçilerini bekliyor."

4-527

5-409

İNEGÖL HABERLERİ

Editör: Umut Gökdaş