Beypazarı maden suları  toplatılıyor Beypazarı maden suları toplatılıyor

Minecraft Legends çıktı! İşte sistem gereksinimleri

Mojang Studios tarafından geliştirilen Minecraft Legends herkese sunuldu. İşte PC'den konsola geniş desteğe sahip olan oyunun detayları!

Oyun yasında özel bir yere sahip olan ve çocuktan yetişkine kadar oldukça geniş bir oyuncu kitlesi bulunan Minecraft geliştirilen modlar sayesinde bambaşka bir hale getirilirken, oyunda oluşturulan yapılar bazen sosyal medyada milyonlarca beğeni topluyor. Yeni bir heyecan arayanların uzun süredir beklediği Minecraft Legends nihayet bilgisayardan oyun konsoluna kadar geniş bir destek ile çıktı.

Mojang Studios tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan Minecraft Legends, düşmanlarınıza karşı kendinizi korumanız için savunma sistemleri inşa ettiğiniz bir yapım.

Minecraft Legends neler sunuyor?

En basit haliyle: bu oyunda kendi köyünüzü inşa ederek düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz. Farklı bölgeler için farklı savunma mekanizmaları tasarlamanız gereken yapım çoklu oyuncu desteğine sahip.

Minecraft Legends şu anda Xbox Series X / S ve Xbox One konsolları, Windows ve Steam‘de PC, konsol ve PC için Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox Game Pass, Nintendo Switch, PlayStation 4 & PlayStation 5 ve Samsung Smart TV’lerdeki Gaming Hub aracılığıyla kullanılabiliyor.

Minecraft Legends’in yapımcısı oyunu şu şekilde tanımlıyor;

“Oyuncuların değişimin eşiğindeki yemyeşil biyomlardan ve zengin kaynaklardan oluşan hoş bir diyarı
keşfedebildiği, yepyeni bir aksiyon strateji oyunu.”

Minecraft Legends Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Core i5 2.8GHz or veya daha iyi
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Depolama: 24 GB kullanılabilir alan
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 veya AMD Radeon 285 veya Intel HD 520 veya daha iyi DX12 GPU
  • DirectX: Sürüm 12
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (May 2020 Güncellemesi veya daha yüksek) veya Windows 11

Kaynak : www.shiftdelete.net