ÖLDÜ Haberleri

ÖLDÜ haberleri ve güncel ÖLDÜ gelişmeleri, ÖLDÜ ile ilgili tüm video, ÖLDÜ fotoğrafları ve ÖLDÜ haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Çevre yolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen motosiklet sürücüsü bariyere çarparak savruldu.

Asayiş

Bursa’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada bariyerlere çarparak refüje düşen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Asayiş

Belma Akar ile çocukları Kübra Akar (16) ve M.A. (10) Porsuk Çayı kenarında oturduğu esnada henüz belirlenemeyen bir sebeple iki...

Asayiş

Otomobilin şarampole uçması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Aracın bagajında bulunan 2 keçi ise kazadan sağ olarak kurtuldu.

Asayiş

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında kadın motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Türkiye

Kahramanmaraş’ta ağır hasarlı binanın asansörünü söken 3 kişiden 1’i asansör altında kalarak hayatını kaybetti.

3.Sayfa

İki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 25 yaşındaki Akın Kaçmak hayatını kaybederken olayda yaralanan iki kişinin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Gündem

Devlet sanatçısı ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın emekli solist sanatçısı Prof. Suna Kan, 86 yaşında vefat etti.

Gündem

Sinop’un Boyabat ilçesinde Ömür Can Erkeçli’yi (30) darp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. Darp edilen Ömür Can Erkeçli...

3.Sayfa

Samsun’da kız arkadaşının yanında kendini tabancayla vuran 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Sağlık

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Çorak köyünde 18 yaşındaki lösemi hastası olan Ecesu Özsayan, yaşam mücadelesini kaybetti.

3.Sayfa

Konya’nın Karapınar ilçesinde seyir halindeki otomobilin lastiğinin patlayarak takla atması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.