Bursa'da 8 Şubat 2024 Çarşamba gününe dair meteorolojik durum ve önümüzdeki günlerde beklenen hava durumu şu şekilde:

Bursa genelinde bugün gün içerisinde hava sıcaklıkları 20 derece üzerine çıkacak ve parçalı bulutlu, güneşli bir gökyüzü hakim olacak. Sabah saatlerinde 8 dereceyle başlayan gün, öğle saatlerine doğru 10 derece civarında seyredecek. Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü devam ederken sıcaklık 17 derece seviyelerinde seyretmeye devam edecek. Öğle sonrası ise termometreler 21 derece seviyelerini gösterecek.

Bursa Hava Durumu: Güneşli Günler, Hafta Sonu Sağanak Yağış Bekleniyor

Akşam saatlerine doğru hava sıcaklığı 18 dereceye düşerken gün batımı parçalı bulutlu gökyüzüyle yaşanacak. Akşam saatlerinde ise hava daha çok bulutlu olacak ve termometreler 12 derece seviyelerine inecek. Gece saatlerinde ise çok bulutlu gökyüzü devam edecek ve sıcaklık 10 derece civarında seyretmeye devam edecek.

Bursa'da Parçalı Bulutlu ve Sıcak Bir Gün

Meteoroloji tarafından yapılan 5 günlük tahmin raporuna göre, Bursa'da hafta sonuna doğru sağanak yağış beklentisi bulunuyor. Yarın (Cuma) sabah saatlerinde termometreler 7 derece olarak ölçülürken gün içinde en yüksek sıcaklık 20 derece olacak. Cumartesi günü ise sabah saatlerinde 7 derece civarında başlayacak ve gün içinde termometreler 22 derece seviyelerine çıkacak. Pazar günü sabah 8 dereceyle başlayacak ve gün içinde parçalı bulutlu, güneşli bir gökyüzü beklenirken sıcaklık 21 derece civarında seyredecek.

Hafta Sonuna Doğru Yağmurlu Sinyaller: Bursa'nın Hava Durumu Detayları

Haftanın ilk iş günü olan Pazartesi ise sabah saatlerinde 11 derece civarında başlayacak. Gün içinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 19 derece seviyelerinde seyredecek.

Geceyi Yağmurla Karşılamaya Hazır mısınız? Bursa'nın 5 Günlük Hava Tahmini

Bursa genelindeki bu hava durumu koşullarıyla birlikte vatandaşların dışarıda vakit geçirirken güneşin keyfini çıkarırken, yağış uyarısına dikkat etmeleri önemlidir.