Bursa'da 2 Şubat 2024 Cuma günü hava durumu ile ilgili Meteoroloji'nin yayınladığı tahmin raporu şu şekilde:

Bugün: Günün başlangıcında Bursa genelinde 1 derece soğuk bir hava ile başlandı. Sabah saatlerinde puslu ve çok bulutlu bir gökyüzü gözlendi. Öğle saatlerine doğru puslu ve çok bulutlu hava devam ederken sıcaklık 2 derece civarında seyretti. Öğle sonrasında ise termometreler 10 dereceye kadar yükselerek parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü oluştu. Akşam saatlerinde termometreler 7 dereceye kadar düştü ve çok bulutlu bir gökyüzü gözlendi. Gece saatlerinde ise yer yer hafif yağış geçişleri bekleniyor ve sıcaklık 6 derece seviyelerinde olacak.

Hafta Sonu: Yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde 5 derece ölçülerek gün içinde yer yer yağışlı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 10 derece civarında olacak. Pazar günü ise sabah saatlerinde 1 derece seviyelerinde başlayacak. Gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü gözlendi ve en yüksek sıcaklık 12 derece civarında seyredecek.

Başkan Bozbey'den Bursa’nın trafiğine çözüm geliyor... Başkan Bozbey'den Bursa’nın trafiğine çözüm geliyor...

Yeni Hafta: Pazartesi günü sabah saatlerinde 5 derece ölçülerek gün içinde çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor ve termometreler 17 derece civarında seyredecek. Salı günü ise sabah saatlerinde 7 derece olarak başlayacak ve gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava ile birlikte sıcaklık 20 derece civarında olacak.

Meteoroloji, 5 günlük tahmin raporunda tüm hafta boyunca etkili olan soğuk havanın hafta sonunda hafif yağışlarla birlikte yer yer artacağını ve yeni hafta başında sıcaklıkların yükseleceğini belirtti.

Editör: İHSAN KURAN