Bursa'da 2 Şubat 2024 Cuma günü hava durumu ile ilgili Meteoroloji'nin yayınladığı tahmin raporu şu şekilde:

Bugün: Günün başlangıcında Bursa genelinde 1 derece soğuk bir hava ile başlandı. Sabah saatlerinde puslu ve çok bulutlu bir gökyüzü gözlendi. Öğle saatlerine doğru puslu ve çok bulutlu hava devam ederken sıcaklık 2 derece civarında seyretti. Öğle sonrasında ise termometreler 10 dereceye kadar yükselerek parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü oluştu. Akşam saatlerinde termometreler 7 dereceye kadar düştü ve çok bulutlu bir gökyüzü gözlendi. Gece saatlerinde ise yer yer hafif yağış geçişleri bekleniyor ve sıcaklık 6 derece seviyelerinde olacak.

Hafta Sonu: Yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde 5 derece ölçülerek gün içinde yer yer yağışlı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 10 derece civarında olacak. Pazar günü ise sabah saatlerinde 1 derece seviyelerinde başlayacak. Gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü gözlendi ve en yüksek sıcaklık 12 derece civarında seyredecek.

Yeni Hafta: Pazartesi günü sabah saatlerinde 5 derece ölçülerek gün içinde çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor ve termometreler 17 derece civarında seyredecek. Salı günü ise sabah saatlerinde 7 derece olarak başlayacak ve gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava ile birlikte sıcaklık 20 derece civarında olacak.

Meteoroloji, 5 günlük tahmin raporunda tüm hafta boyunca etkili olan soğuk havanın hafta sonunda hafif yağışlarla birlikte yer yer artacağını ve yeni hafta başında sıcaklıkların yükseleceğini belirtti.

Editör: İHSAN KURAN