Meteoroloji Genel Müdürlüğü, batı bölgelerini etkisi altına alacak olan hava koşulları nedeniyle Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ illeri için sarı kodlu uyarıda bulundu.

O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi O Belediye işçilere 1 Mayıs ikramiyesi verdi

Meteoroloji 5 il için sarı kodlu uyarıda bulundu

Hava durumu tahminlerine göre, batı kesimler parçalı ve çok bulutlu olacak; Trakya, Kıyı Ege, İstanbul, Çanakkale ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğu kesimlerinde sağanak, gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Trakya ve Çanakkale çevrelerinde yağışların kuvvetli olması öngörülüyor. İç ve doğu bölgelerde ise sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görülebilir.

Sıcaklık değişimleri açısından ise yarından itibaren, Trakya başta olmak üzere kuzeybatı kesimlerde hava sıcaklıklarının 6 ila 15 derece arasında azalması bekleniyor. Genellikle mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların düşmesi öngörülüyor.

Meteoroloji, bugün için söz konusu bölgelerde sarı kodlu kuvvetli yağış uyarısı yaparken, vatandaşlara ani sıcaklık düşüşleri ve yağışlara karşı dikkatli olmalarını önerdi. Özellikle İstanbul'da bugünkü 20 derece sıcaklığın yarın 11 dereceye kadar düşmesi bekleniyor, bu nedenle İstanbul sakinleri önlem alarak hava koşullarına karşı tedbirli olmalıdır.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57