Edirne Haberleri

Edirne haberleri ve güncel Edirne gelişmeleri, Edirne ile ilgili tüm video, Edirne fotoğrafları ve Edirne haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Edirne’de jandarma ekiplerince terörle mücadele çalışmaları kapsamında 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi olmak üzere toplam 13 şüpheli yakalandı.

Asayiş

İnegöl’de meydana gelen olayda, 35 yaşındaki Süleyman K., psikolojik sorunları olduğu belirtilen 32 yaşındaki kardeşi Ali K.'yi bıçakla ağır yaraladı....

Genel

Edirne Valisi Yunus Sezer, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Asayiş

Edirne-Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda oluşan tır kuyrukları sırasında mührü bozarak dorseye binen 4 kaçak göçmen, Bulgaristan'ın Lesovo gümrüğüne takıldı.

Asayiş

Edirne’nin Keşan ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın beton elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Asayiş

Edirne'de meydana gelen şok edici bir trafik olayı, bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Alkol etkisi altında olduğu belirlenen.

Asayiş

Edirne'de kahve fincanlarını tükürükle temizleyen işletmeci çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dünya

Edirne'de gerçekleşen olay, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu'nun geçirdiği kalp krizi ile ilgili endişe yaratmış durumda.

Asayiş

Edirne'de dün akşam saatlerinde meydana gelen ilginç bir trafik kazasında, alkol etkisi altındaki bir kamyonet sürücüsü, yanlışlıkla girdiği bariyerler.

Asayiş

Edirne’de jandarma ekipleri tarafından yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan 9 FETÖ şüphelisi yakalandı.

Türkiye

Balkanlar üzerinden gelen ve şehri beyaza bürüyen kar yağışı, Edirneliler için eğlenceli ve unutulmaz anlar yarattı.

Asayiş

Kar yağışı nedeniyle trafiğe çıkışları yasaklanan motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryeler için yapılan denetimlerden kaçanlar kayda geçti.