Kütahya'da, tarım sektörünün gelişimine büyük katkı sağlayacak bir etkinlik gerçekleştirildi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tohum, Fidan ve Bitki Koruma Ürünleri Dağıtım Töreni", 2024 yılı tarımsal projelerini destekleyerek üreticilere önemli bir katkı sundu. Tarım ve Orman Müdürü Emre Yeniay, 330 milyon TL'lik destekle sektörün güçlendirildiğini vurguladı.

Tarıma Büyük Destek ve 2024 Projeleri

Tarım ve Orman Müdürü Emre Yeniay, bu yıl sağlanan 330 milyon TL'lik destekle tarım sektörünün güçlendirildiğini, 2024 yılı projelerinin hazır olduğunu belirtti.

Milletvekilinden Güçlü Tarım Vurgusu

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, güçlü bir Türkiye için tarım sektörünün önemine dikkat çekerek, Kütahya ve Türkiye'nin tarımsal potansiyelini değerlendirmenin önemini vurguladı.

Başkan Bozbey'den Uyarı: Marmara'daki Tüm Belediyeler Afetlere Hazırlıklı Olmak Zorunda! Başkan Bozbey'den Uyarı: Marmara'daki Tüm Belediyeler Afetlere Hazırlıklı Olmak Zorunda!

Vali Musa Işın'ın Tarım Projeleri Açıklaması

Vali Musa Işın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın direktifleriyle Tarım ve Orman Bakanlığının önemli hizmetler sunduğunu ve Kütahya'da tarımı daha ileri taşımak için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Tohum ve Fidan Dağıtımı

Törenin ardından, Kütahya’daki üreticilere tohum, fidan ve bitki koruma ürünleri dağıtıldı. Bu dağıtım, bölge tarımının gelişimine büyük katkı sağlayacak.

Kaynak: iha