SERT TEPKİ

25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla CHP Kadın Kollarının yaptığı açıklamaya en sert tepki AHİD Başkanı Naci Köseoğlu'dan geldi.

BAZI KENDİNİ BİLMEZLER

"Bazı kendini bilmezler çıkmış, eşcinselliğin ahlaksızlık ve suç kapsamından çıkarılması gerektiğini savunuyor ve bu konuda kanuni düzenleme yapılmasını istiyor" diyen Köseoğlu yaptığı açıklamada,

"Bu açıklamayı yapan ve savunan zavallılara sormak lazım; sizler namus, ahlak ve iffet kavramlarından ne anlıyorsunuz? Eğer bu ahlaksızlıkları, rezillik ve günahları normal görmeye başlar da, bunlar toplumda yaygınlaşmaya başlarsa ve kendi çocuklarına sirayet ederse, buna rıza gösterecekler mi?"

SON İLAHİ DİN İSLAM

Bursa bayrama hazır Bursa bayrama hazır

"Şu husus iyi bilinmelidir ki; Allah'ın son ilahi dini olan İslam'da bir davranış haramsa, o davranış hem ayıptır hem de suçtur. Bu zihniyet bizi dinimizden uzaklaştırarak batı gibi dinsiz ve ahlaksız, kokuşmuş bir toplum haline getirmek istemektedirler.

Bugün batıda aile kavramı çökmüştür. Evlilikler azaldığı için genç nüfusları gittikçe azalmaktadır. Çocukları olmayan zengin batılı iş adamları, çocukları olmadığı için miraslarını evlerinde beslediği hayvanlara bırakmaktadır" diye konuştu.