10 Ağustos 2020 tarihinde yapılan kongrede seçilen Kani ADEMOĞLU başkanlığındaki İnegölspor Yönetim Kurulu 2021-2022 sezonu için transferde farklı bir yol izliyor. Teknik Direktör Hasan Erkin ŞİMŞİR'in verdiği rapor doğrultusunda futbolcu transferleri deyim yerindeyse nokta atışı şeklinde olmakta.

Bununla birlikte İnegölsporumuzun yetiştirmiş olduğu önemli isimlerden Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü Ayhan GÜNEŞ ile Sportif Direktörümüz Cengiz ALP'in de geçtiğimiz sezonda 2. ve 3. liglerde top koşturan futbolcuları izlediklerini biliyoruz. Bütün bunlar birleşince ortaya güzel sonuçlar çıkıyor.

Ayrıca Başkan veya Transfer Komitesinin tek başlarına karar vermesiyle transferler gerçekleşmiyor. Özellikle Ankaragücü, Fenerbahçe, Adana Demir Spor, Çaykur Rize Spor, Altay gibi Süper Lig takımlarında top koşturan Sportif Direktörümüz Cengiz ALP'in edinmiş olduğu dostluk ve arkadaşlıklarının da katkılarını unutmamak gerekiyor.

Transfer görüşmelerine katılamayan yöneticilere sosyal medya aracılığıyla ulaşılarak bilgilendirme yapılıyor ve ardından kararlar oybirliği ile alınıyor. Başkan Kani ADEMOĞLU'nun transfer haberleriyle ilgili fotoğraf karelerinde yer almayıp bu karelere yönetici arkadaşlarını dahil etmesi ayrı bir incelik. İşte ekip ruhu bu olsa gerek. Tebrikler Sayın Başkan...

Gelelim transferlerimize. Şimdi sizlere yeni transfer edilen futbolcu kardeşlerimizi tanıtmaya çalışacağım:

İbrahim SÜRGÜLÜ: Sağ stoper mevkiinde oynuyor.28 yaşında. Kırklarelispor'dan geldi. Geçen sezon 41 maça çıktı ve 4 gol attı. Önceki takımı play-offlara katılmıştı. Santraforların korkulu rüyası. Kendisini bir maçta izleme fırsatım olmuştu.

Samet CANTÜRK: Sol stoper mevkiinde oynuyor. 33 yaşında. Uşakspor'dan geldi. Geçen sezon 37 maça çıktı ve 3 gol attı. Rakip santraforlarına geçit vermeyeceğine inanıyorum. Kendisi üst üste 2 yıl Afyonspor'da, 1 yıl da Van Spor'da şampiyonluklar yaşadı.

Türker TOPTAŞ: Sağ bek mevkiinde oynuyor. 37 yaşında. Çok tecrübeli. Şampiyonluklar görmüş bir futbolcu. Uşakspor'dan geldi. Geçen sezon 20 maça çıktı. 6 yıl önce İnegölspor'da oynamıştı ve o yıl play-offun eşiğinden dönmüştük.

Serkan SÖZMEN: Sol bek mevkiinde oynuyor. 32 yaşında. Kırklarelispor'dan geldi. Geçen sezon 41 maça çıktı ve 1 gol attı. Kendisini Bandırmaspor ve Altay'da top koştururken izleme fırsatım olmuştu. Kaliteli ve çok iyi bir oyuncu. Aynı başarıyı bizde de sürdüreceğine inanıyorum.

Ali KILIÇ: Orta sahada, kesici mevkiinde oynuyor. 31 yaşında. Uşakspor'dan geldi. Geçen sezon 35 maça çıktı.

Erdem KOÇAL: Orta saha mevkiinde oynuyor. O da 31 yaşında. Kahramanmaraşspor'dan geldi. Geçen sezon 30 maça çıktı.

Noyan ÖZ: Forvette sol açık mevkiinde oynuyor. Santrafor mevkiinde de oynayabilir. 30 yaşında. Uşakspor'dan geldi. Geçen sezon 26 maça çıktı ve 9 gol attı. Bu mevkideki açığımızı kapatacaktır. (YARIN DEVAM EDECEK)