TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta yer alan temsilcimiz İnegölspor, 2023-2024 sezonunun otuzdördüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Amed Sportif Faaliyetler'e 5-2'lik farklı bir skorla yenilerek evine puansız döndü.

   Temsilcimiz İnegölspor, play-off umutlarını son 5 haftaya taşımak amacıyla Diyarbakır deplasmanına puan veya puanlar almak için gitmişti.

   Buna karşın rakip Amed Sportif Faaliyetler ise şampiyonluk yolunda puan kaybı yaşamak istemiyordu.

    Diyarbakır Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısına ev sahibi Amed Sportif Faaliyetler'in vuruşu ile başlandı. 11.dakikada Berk İsmail Ünsal, 13.dakikada Mert Çapar ve 24.dakikada Uğur Adem Gezer'in penaltı golü ile 3-0 öne geçen ev sahibi Amed Sportif Faaliyetler, 30.dakikada Furkan Özyapı ve 38.dakikada Serhat Baştan'ın ayağından kalesinde 2 gol birden gördü. İlk yarının uzatma bölümünde ise Serhat Baştan'ın vuruşunda top yan direkten geri geldi ve ilk yarı ev sahibi Amed Sportif Faaliyetler'in 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

   Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan ev sahibi Amed Sportif Faaliyetler, defansımızın hatalarından yararlanarak 47.dakikada Mert Çapar ve 52.dakikada Berk İsmail Ünsal ile bulduğu gollerle durumu 5-2  yaptı. Daha sonra her iki taraf da gollük pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremedi ve müsabaka da ev sahibi Amed Sportif Faaliyetler'in 5-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

   Evet, temsilcimiz İnegölspor, bir deplasman maçından daha yenilgi ile döndü. Böylece umutlar da bitmiş oldu.

   Gollerin defans oyuncularımızın hatasından dolayı yenmiş olması üzücü gerçekten. Defans oyuncularımızın hata yapmamaları, rakip oyunculara kafa vurdurmamaları, kademeye girmeleri gerekiyor. Aksi halde bu skorlarla sık sık  karşılaşırız.

   Temsilcimizin bundan sonraki kalan 4 maçını da prestij amaçlı oynayacağını düşünüyorum. Fazla süre alamayan oyuncuların sahaya sürülmesi gündeme gelebilir.

   Öte yandan kulüp başkanı Osman Sevim, sosyal medyada İnegölspor camiasından özür diledi ve helallik istedi. Yeni yönetim planlaması yapacak olanlara mesajlarını iletti. Hakkında hayırlısı olsun diyoruz.

   Önümüzdeki hafta pazar günü saat 15.00'te kendi evimizde Karaman FK ile karşılaşacağız. Bu maçta buluşmak ve İnegölsporumuzun galibiyetini yazmak dileklerimle...

KAFKASSPOR İÇİN BÜYÜK AVANTAJ...

  TFF 3.Lig 1.Grup'ta yer alan temsilcimiz İnegöl Kafkas Spor Kulübü, 2023-2024 sezonunun yirmiyedinci haftasında kendi evinde karşılaştığı Artvin Hopa Spor'u 2-1 yenerek play-off yolunda büyük bir avantaj sağlamış oldu.

    Temsilcimiz İnegöl Kafkas SK, geçtığimiz 2 haftada play-offu zorlayan 2 takımı da üst üste yendikten sonra yine play-off iddiası taşıyan Artvin Hopa Spor'u da yenerek büyük bir avantaj sağlamak istiyordu.

   Rakip Artvin Hopa Spor ise  geçtiğimiz hafta kendi evinde play-off hattı içinde bulunan Edirnespor'u yenmiş, bu hafta temsilcimizi de yenerek umutlarını devam ettirmek istiyordu.

    İnegöl İlçe Stadında oynanan maçın ilk yarısına konuk ekip Artvin Hopa Spor'un vuruşu ile başlandı. Maçın daha henüz 2.dakikasında konuk ekip Batuhan Kurt'un mutlak gollük pozisyonundan yararlanamadı. 7.dakikada temsilcimiz Batuhan Doğrukıran ile  1-0 öne geçti. Ardından 41.dakikada sahanın yıldız oyuncularından sezon başında Manisa Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Yunus Emre Belediyespor'dan alınan ve performansyla göz dolduran Kerem Dönertaş'ın golü ile 2-0'lık avantaj yakaladı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

   Maçın ikinci yarısına skor üstünlüğü ile başlayan temsilcimiz, bu yarıda da gollük pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremedi. Bu arada 65.dakikada Yıldıray Koçal'ın kullandığı penaltı atışından yararlanamayan temsilcimiz 75.dakikafa Halil Emre Yığit'in ayağından kalesinde golü gördü. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca müsabaka da temsilcimiz İnegöl Kafkas Spor Kulübü'nün 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

   Evet, temsilcimiz bu galibiyetle birlikte puanını 41'e yükseltti ve 5.sıradaki yerini korudu. Ayrıca play-off yolunda da çok büyük bir avantaj yakaladı.

   Bundan sonraki 2 maçta da küme düşmesi kesinleşen Malatya Arguvan SK ve Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan temsilcimizin büyük oranda play-offu garantileyeceği ümidini taşıyorum.

   İnegöl Kafkas SK, inanmış yönetici, teknik heyet ve futbolcuları ile maçlara konsantre oluyorlar. Ayrıca çok da iyi mücadele ediyorlar. Bunun karşılığını da sezon sonunda mutlaka alacaktır.

   Önümüzdeki hafta pazar günü saat 15.00'te deplasmanda Malatya Arguvan SK ile karşılaşacak olan temsilcimiz İnegöl Kafkas Spor Kulübü 'ne başarılar diliyorum. MÜSLİM SERBEST