Ezanı Muhammediye hizmet eden her yürek ezelden ebede sonsuz var olsun. Ezanın aslına rücu edişini ve Allah-u Ekber diye yankılanışına hizmet eden tüm yüreklerden rabbimiz sonsuz razı olsun. Allahu Ekber ezanın hak dilinde özüyle yankısının adıdır

Ezanı Arapça Allahu Ekber diyerek semada yankılandıran Bilal'i Habeşi, Ezanı Muhammed'i Anadolu'ya armağan eden şehadet şerbetleri içen şehitler ve Selçuklu sultanları Osmanlı padişahları için yankılanır ezanlar.

Allahu Ekber, Ezanın aslına rücu edişini ve allahu Ekber diye yankılanışına hizmet eden tüm yüreklerden rabbimiz sonsuz razı olsun.

Allahu Ekber ezanın hak dilinde özüyle yankısının adıdır. Allah şahit olsun hak sözünü savunuşumuza.

Allah'ın gazabı Doğu Türkistan'daki soydaşlarımızın imanına kast eden Çin'in üzerine olsun.

Peygamberimiz, nebimiz, Efendimiz, Önderimiz HZ Muhammed Mustafa (sav) şahit olsun sünneti seniyyesine bağlılığımıza.

Yemen açken tok yatan yardım eli uzatmayan ümmetten değil diyen tüm yürekler sonsuz var olsun.

Kudüs ağlıyorken Selahattin Eyyubi'nin yattığı yerde kemikleri sızlayıp gülmüyorken, Kudüs'te ezilen, horlanan, zulüm gören Filistinli Meryem'imize ve İsalarımıza ses vermeyen mazlumun yanında durup Yahudi despotluğuna ve zalimliğine eliyle, diliyle, kalbiyle karşı durmayan haktan değil.

Haktan yana Allah'tan taraf olanlar,Muhammed'ce duranlar, Kuran'ın diliyle konuşup, rabce anlayanlar. Müslümanca yan yana saf saf namazlarda yan yana duranlar.

Bir olma vakti , Birlik olma vakti, Allah'a dayanma, Peygamber izinden gitme, Kuran ahlakıyla ahlaklanma vakti, Elimizden geldiğince çabalama seslerimizi ve dualarımızı birleştirme tek yumruk olma vakti.

Hz Muhammed Mustafa'dan (sav) daha büyük bir önder tanımıyoruz.

İslam yolundan daha sağlam bir rota görmüyoruz .

Kuran kitabından daha hak bir yasa saymıyoruz.

Vatanımızı Allah nasip etti şehadet kanını akıtanlar vatan kıldı.

Bizi ve yurdumuzu Allah kurtardı ve kutlu kıldı

Namaza var diyenler, Kuran'a yasa diyenler, Resul'ün sünnetine tabiyim, Kuran'ın hükmüne bağlıyım, Sadece ve sadece Allah'a kul Resul'ü Muhammed'e ümmetim diyenler, Kuran'a ters düşmeyenler, Tesettüre Allah örtüsüdür diyenler, Sünnete peygamberimizin yolunun izidir diyenler

Peygamberden daha üstün bir lider ve kurtarıcı tanımayanlar,

Hakkın yanında olanlar,

Esselamünaleyküm verahmetullah ve beragatühü,

Elhamdulillah Rabbülalemin errahmarrahim,

Vesselatü vesselamü ala seyyidine Muhammedin alihi ve sahbihi ecmain