Süper Amatör küme A grubunda lider Karadeniz Güvenspor ile Akhisarspor 15. hafta karşılaşmasında Sanayi sahasında İnegöl derbisinde karşı karşıya geldi.

İlkyarıda oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan Karadeniz Güvenspor İkinci maçta da rakibini 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Akhisarspor ise bu mağlubiyet ile kalan haftalarda ligde kalma yolunda sıkıntılı bir sürece girdi.

Karşılasmanın İlkyarısı 0-0 golsüz sonacerdi. Akhisarspor'dan Abdurrahman'ın kaleci Mehmet ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Mehmet başarılıydı.

Orhaniyespor BAL'a hazırlanıyor! Orhaniyespor BAL'a hazırlanıyor!

Karadeniz Güvenspor’un 1 topu üst direkten dışarıya gitti.

İkinci yarıda daha etkili olan taraf lider Karadeniz Güvenspor oldu. 55. Dakikada Hafız Görkem Vardar yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta müthiş vurdu ve topu kaleci Adem'in uzanamayacağı köşeden ağlarla buluştu 1-0.

Karadeniz Güvenspor oyunun son bölümünde daha etkili oynadı. 80. Dakikada Hafız Görkem Vardar'ın asisti ile Ömer Demirkol skoru 2-0 yapan golü kaydetti.

85. Dakikada Karadeniz Güvenspor üçüncü gole çok yaklaştı, Atakan Ayna'nın şutu yan direkten oyun alanına döndü.

4 dakika oynanmamış süre zarfında Karadeniz Güvenspor kale önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Akhisarspor'un yeni transferi Şakir Bozlar kafa ile skoru belirleyen golü kaydetti 2-1.

Editör: Fırat Çelik