İnegöl'ün yeni buluşma noktası "The Grout" kafe, Belediye Başkanı Alper Taban'ın da katıldığı bir törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Açılışa, kafe sahibi İsmail Oğuz Memiş, Eda Memiş, Başkan Vekili Fethi Yıldız, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genelsekreter Yardımcısı Muhammet Gazali Şen,  Buski İnegöl Müdürü Fatih Aydın, Hizmet-İş Bursa Şubesi Başkanı Enes Şeker, AK Parti İlçe Başkanı, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve daire başkanları gibi önemli isimlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu

Belediye Başkanı Alper Taban şunları söyledi;

Hanımefendiler, beyefendiler, kıymetli işletmecimiz, AK Parti'mizin değerli ilçe başkanı, değerli meclis üyeleri, büyükşehir belediyemizin kıymetli başkan vekili, kıymetli daire başkanları, Hikmet abimiz; ben hepinizi öncelikle saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle çok özür diliyorum, biraz geciktik, geç kaldık. Ancak beş tane açılışımız vardı ve saat olarak birbirine çok yakındı. Tabii ben burada olmaktan çok mutluyum, çok değerli teşkilatımızla, kıymetli başkanlarımızla beraber burada olmaktan son derece mutluyuz. İşletmemizin hayırlı olmasını diliyorum ben. Hikmet abi ile birlikte çalıştık, görev yaptık, Allah razı olsun, şimdi Bursa'da hizmet ediyorlar, Alinur başkanımızla beraber. Çiğdem Hanım, bizim temizlik işlerinde orayı çekip çeviren, bayan eliyle temizlik hizmetlerine dokunduğumuz, gerçekten çok büyük katkıları olan bir kardeşimiz. Bugün de onların aile işletmesinin açılışında olmak, bizim için de gurur vesilesi oldu. Cenabı Allah hayırlı eylesin. Her türlü mekana ihtiyacımız var. Sonuçta buraya kafeterya tarzında işletmeler de giderek çoğalıyor. Ben şehrimizde açılan her işletmeden gurur duyuyorum çünkü vatandaşa yeni bir hizmet alanı sunuyor. Hamdolsun, İnegöl'ümüz büyüyor, ben de bundan gurur duyuyorum. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız Şunları söyledi;


Sayın Belediye Başkanımız, değerli büyükşehrimizin bürokratı, AK Parti ilçe başkanımız, hanımefendiler, beyefendiler; ben öncelikle "En güzel şehir varsa o da Bursa" diyen ve sizin içinizden birisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımızın saygılarını getirdim. Tabii ben de Sayın Belediye Başkanımızın da bahsettiği gibi, İnegöl her gün gelişen, güzelleşen bir ilçemiz. Bence, insanların birlik ve beraberliğe muhtaç olduğu bir dönemde yaşıyoruz. "Harçova"nın Türkçe isminin bir yapıcı ve uzlaştırıcı olması güzel bir duygu. Ben kazancınızın bereketli olmasını, kazasız, belasız ve cezasız kazançlar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. dedi.

Muhabir: İHSAN KURAN