Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 29 devlet memuru ve 11 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu alımlar, Resmi Gazete üzerinden kamuoyuna duyuruldu.

Jandarma Genel Komutanlığı Memur ve Personel alımı yapacak

Açıktan temin edilecek kadrolar arasında Jandarma Genel Komutanlığı karargahı ile bağlı birlik ve kurumlarda görev alacak 29 devlet memuru yer alıyor. Ayrıca, destek personeli ve tekniker pozisyonlarında toplamda 11 sözleşmeli personel de istihdam edilecek.

Başvurular, bugünden itibaren 24 Aralık tarihine kadar kabul edilecek ve adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" adresi üzerinden gerçekleştirebilecekler. Başvuru sürecine dair detaylı bilgiler, "www.jandarma.gov.tr", "www.jsga.edu.tr" ve "www.kamuilan.sbb.gov.tr" internet sitelerinde yayımlanacak.

MSB: 4 terörist etkisiz halde MSB: 4 terörist etkisiz halde

Adaylar, başvuru sürecini tamamladıktan sonra ilgili internet siteleri üzerinden güncel duyuruları takip edebilir ve başvurularının durumu hakkında bilgi alabilirler. Bu önemli alım fırsatıyla ilgilenen adaylar, belirlenen tarihler arasında başvurularını yaparak istihdam sürecine katılma şansına sahip olabilirler.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57