Personel Haberleri

Personel haberleri ve güncel Personel gelişmeleri, Personel ile ilgili tüm video, Personel fotoğrafları ve Personel haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Türkiye genelinde seçim güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli güvenlik birimlerinden toplamda 594 bin personelin görevlendirildiği duyuruldu.

Gündem

Türkiye'nin eğitim sektöründeki personel politikaları ve bakanlığın gelecek planlaması açısından önemli bir gösterge olmuştur.

Bursa

Bursa'nın önde gelen sanayi firmaları, iş gücü piyasasına büyük bir katkı sağlayacaklarını duyurdu.

Gündem

TÜBİTAK, Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuyla birlikte iş yeri hekimi, teknik ve destek personeli, teknisyen ve tekniker pozisyonları.

Asayiş

Kaybolan 7 yaşındaki otizmli Mehmet Furkan Derin'i bulmak amacıyla başlatılan arama çalışmaları, yoğun bir şekilde sürüyor.

Gündem

TSE, kurumsal gücünü artırmak ve farklı alanlarda uzmanlaşmış personel kazanmak amacıyla 34 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Gündem

Türkiye genelinde birçok kamu kurumu ve kuruluşu, lise mezunu adaylar arasından toplam 1123 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Gündem

KKTC istihdam edilmek üzere yüksek maaşlı personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar gıda ve kimya mühendisleri için özel olarak gerçekleşecek.

Gündem

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), geniş bir alanda KPSS şartı olmaksızın temizlik ve güvenlik görevlisi alımları ile ilgili yeni bir ilan...

Gündem

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesine alınacak olan 7 bin 158 personelin kadrolara göre dağılımını...

Gündem

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere...

Gündem

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 42 tren teşkil işçisi ve 20 gemi yükleme işçisi olmak üzere toplam...