Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 42 tren teşkil işçisi ve 20 gemi yükleme işçisi olmak üzere toplamda 62 personel alımı yapacağını duyurdu. İşle ilgili detaylar şu şekilde:

TCDD, 62 Personel ilanıyla İşçi alımı yapıyor

42 tren teşkil işçisi için alım süreci başlamış olup, başvuruların 8 Aralık tarihine kadar kabul edileceği belirtilmiştir. Bu pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylardan KPSS şartı aranacaktır. İstanbul, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, İzmir, Malatya, Sivas, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Mersin, Hatay, Niğde, Afyonkarahisar ve Denizli illerinde görevlendirmeler gerçekleştirilecektir.

TCDD, 62 Personel ilanıyla İşçi alımı yapıyor

Ayrıca, 20 gemi yükleme işçisi alımı için KPSS şartı aranmamaktadır. Bu pozisyonlara başvurular da 8 Aralık tarihine kadar devam edecektir. Gemi yükleme işçileri İzmir'de bulunan Liman İşletme Müdürlüğü'nde görev alacaklardır.

Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor Mahalle mutfakları vatandaşın mutfak masrafını azaltıyor

Başvuru süreci ve detaylı bilgiler, TCDD'nin resmi internet sitesi olan http://www.tcdd.gov.tr/ adresinde "Duyurular" kısmında bulunabilir. Ayrıca, başvuru süreçleri ile ilgili güncel bilgiler Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde de yer almaktadır. Adayların başvurularını tamamlamak için belirlenen tarihleri dikkatlice takip etmeleri önemlidir.

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:
https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G
KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN
NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?
Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.
Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;
0532 696 30 57