“Neden aday oldunuz?” sorusuna yanıt veren Özcan, “Ülkemizdeki siyaset anlayışı kadınların bu alana daha çok katkı sağlaması ile günü geldiğinde daha başarılı hale gelecek. Meral Akşener ve Tansu Çiller siyasetin en üst noktalarında görev alarak Türk siyasetinde kadınların neler yapabileceğini gösterdiler" dedi.

Seçilmesi durumunda İnegöl’ün ilk kadın belediye başkanı olma şansını yakalayacak olan Özcan, kadınların siyasette ve yerel yönetimlerde başarılı olduğuna dair inancını dile getiriyor. Özcan, kadınların insan odaklı projeler geliştirdiğini ve toplumun her kesimini kucaklayan çalışmalar yaptığını belirtti.

İnegöl Belediyesi 4 Personel Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları... İnegöl Belediyesi 4 Personel Alımı Yapacak! İşte Başvuru Şartları...

Özcan, kendi başarı hikayesini de paylaşarak, mobilya sektöründe bir kadın girişimci olarak önemli başarılara imza attığını vurguladı. İnegöl’de kadınların güçlü ve başarılı olabileceğinin kanıtı olarak kendi deneyimlerini örnek gösteren Özcan, İnegöl’de değişim ve yenilik için aday olduğunu söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi