A Milli Futbol Takımı’nın ABD ve Meksika ile oynayacağı özel maçlar öncesinde kadroda zorunlu değişikliğe gidildi.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Paris Saint-Germain ile Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlık geçiren Hakan Çalhanoğlu'nun, Almanya’daki muayene ve tetkik sonuçları teknik heyet tarafından değerlendirildi. Oyuncunun özel maçlar döneminde tam olarak iyileşemeyeceği öngörüldüğü için kadrodan çıkarılmasına karar verildi.
Kamp sürecinde sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde, kaleci Uğurcan Çakır ve genç futbolcu Mustafa Hekimoğlu’nun da mevcut sakatlıklarının devam ettiği ve kısa sürede iyileşme ihtimalinin bulunmadığı belirlendi. Her iki oyuncu da aday kadrodan çıkarıldı.
TFF, yaşanan eksikliklerin ardından Galatasaraylı futbolcu Ahmed Kutucu’nun ABD kafilesine dahil edildiğini duyurdu.
Milliler, hazırlık maçları kapsamında Amerika Birleşik Devletleri’nin Boston kentine bu akşam saatlerinde hareket edecek.